Всі категорії
Додати товар

Шикарний бра-топ reebok reebok puremove+ fl2006

750 грн -18% 620 грн
Опис

Оригінал, тільки в розмірі XS, на сайті він зараз на знижці 1199 грн(без знижки був 2899). Моя ціна 785 грн.

Бра-топ, який виводить поняття індивідуальної підтримки на новий рівень Після своєї появи цей спортивний бра-топ був названий одним із найкращих винаходів року за версією журналу TIME.

А ми повернулися до ескізів та креслень, щоб зробити його ще кращим, цього разу – розширити розмірну сітку. Також ми додали застібку на спині, щоб тобі було простіше регулювати посадку, та посилили опціональну підтримку за рахунок перехресних бретелів. Бра-топ зберіг мінімальну товщину для відчуття «другої шкіри» та технології Motion Sense. Матеріал адаптується під інтенсивність твоїх рухів, ущільнюючись зі збільшенням темпу і стаючи м'якше при зниженні. Тобі буде однаково зручно стояти в планці, бігати і займатися йогою.

Матеріал: 73% нейлон / 27% еластан Ідеально для тренувань будь-якого ступеня інтенсивності та бігу Облягаючий крій; високий рівень підтримки грудей Адаптивна підтримка: під час бігу та кардіонавантажень Motion Sense ущільнюється, забезпечуючи максимальний рівень підтримки та контролю, та стає м'якшою при менш інтенсивних навантаженнях Природна форма: цільна передня частина та мінімум швів створюють відчуття «другої шкіри», тому тобі буде однаково комфортно і на тренуванні, і на прогулянці Регульована застібка на гачок; бретелі можна носити хрест-навхрест для максимальної підтримки або паралельно; дихаюча перфорація спереду та ззаду для комфорту та свіжості

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 34/XS/42
Продавець
oleandras
La Shop
Супер-продавець
Хмельницький
83% виконаних замовлень
Була

Схожі товари