Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Спортивний бюстгальтер adidas performance coreflow hf2255

350 грн
Опис

Спортивний бюстгальтер із колекції adidas Performance. Модель із середньою підтримкою, виготовлена з матеріалу з вологовідвідною технологією.
- Система AEROREADY допомагає зберегти шкіру сухою та забезпечує комфорт під час тренувань. Тканина вбирає вологу та переносить її на зовнішній шар, де вона швидко випаровується. Завдяки цій технології ви зберігаєте прохолоду та сухість під час будь-якої фізически
- М'який і гладкий на дотик матеріал adisoft добре облягає тіло, створюючи відчуття другої шкіри, тобто не стискаючи рухів.
— Продукт adidas Primegreen, виготовлений із високоякісних перероблених матеріалів. Використання перероблених матеріалів дає змогу обмежити виробництво нового поліестеру, завдяки чому бренд підтримує захист довкілля та дає воз
- Трикотаж зі щільним переплетенням краще стабілізує бюст і гарантує оптимальне покриття.
— Модель із середньою опорою, призначена для активного дозвілля середньої інтенсивності, як-от танець або кардіо тренування.
- Нерегульовані бретелі зі стабілізувальною бюст структурою додатково підтримують його та не зісковзують із плечей під час фізичної активності.
- Додатковий шар матеріалу у формі підкладки підвищує рівень непрозорості та забезпечує додатковий комфорт під час активного дозвілля.
Склад:
Підкладка: 12% Еластан, 88% перероблений поліестер
Основний матеріал: 21% Спандерс, 79% перероблений поліестер

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Продавець
yuliakulish1
yuliakulish1
Супер-продавець
Рівне
89% виконаних замовлень
Була