Всі категорії
Додати товар

🌟натуральна шкіра куртка шкіряна дублянка косуха авіатор зимня

5600 грн
Опис

Сучасна модна зимова куртка з натуральної шкіри на натуральному хутрі. У стилі косуха авіатор пілот. Гарне поєднання кольорів, гладкої шкіри і хутра, що відблискує, не залишать байдужою жодну модницю. Фасон підійде під джинси і під спідницю.

Куртка двошарова: верх з натуральної шкіри, всередині хутро цигейка (не набивне на тканину, а натуральне! на шкірі). У стьобаних місцях додатково проставлено синтепон для об'ємності.

Куртка в стані нової, одягнена 2 рази на свято. На мене стала мала, тому продаю. Купувалась новою у дорогому магазині шкіри та хутра, сторонніх запахів немає. В цьому можна переконатись, замовивши олх-доставку.

Застібається на гудзики та блискавку. На хутровому комірі є гачок, можна підняти комір і застебнутись до підборіддя. Температурний режим, гадаю, +5..-7° на легкий одяг, а на термо чи фліс і на морози піде.

Стан в ідеалі, ніде нічого, рукава, лікті, кишені, боки - шкіра вся нова, хутро ідеальне, не прим'яте. Усередині куртки підклад у районі одного стегна трохи кудлатий, але мені здається так було з магазину.

Розмір вказаний М, на груди 86-90, талію 72-76, зріст 164-173 см. Зазвичай зимовий одяг рахується так: це свої параметри тіла +10см = параметри куртки.
Виміри:
У проймах 49 см
У талії 43 см
Плечі 44 см
Рукав від плеча 64 см, пройми 47 см
Довжина по спинці до воріт 62, з коміром 68 см.
Мені мала на 92-78-98, була гарна на груди 88, талію 74-76, зріст 171.

При покупці звертайте увагу на рейтинг продавця та кількість олх-доставок. Не переходьте за посиланнями в особистих повідомленнях. Вдалих покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Бежевий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 36/S/44
  • 40/L/48
Матеріал:
Шкіра Хутро Цигейка
Сезон:
Зима Осінь Весна
Принт:
Без принту

Схожі товари