Всі категорії
Додати товар

Куртка питон із шкіри справжньої природної змії пітон

16000 грн
Опис

Номер 003 не серійне виробництво 26.11.1973р. це вже по суті безцінна колекційна рідкісна антекварна річ, якій важко скласти ціну! Куртку, я гадаю, купили дуже дорого і шкодував надіти. Все працює. всі камені на місці, жодної подряпини чи зачіпки. Надійна фурнітура, жодного недоліка. Шкіра у відміну стані, наче вироблена вчора.
Італійська якість і не підроблений справжній бренд з наявністю галаграми на бірці. Стрази і камені Своровські , над мя'ка шкіра преміум вичинки по верх якої відомі Світові дизарнери зробили тонкі мережеві вставки. Це річ не просто річ бажаного бренда, це колекційна річ, це не масмаркет. Вона єдина. Вона ексклюзивна і елітарна. Стан відмінний, наче не носили.
Дорого, шикарно, елітарно, гламурно.
Це все те, про що може мріяти будь яка модниця. Це може дозволити собі не кожен. навіть купуючі таку річ вживану, але ніхто не здогадається що вона не нова.
Нова подібна (такої більше немає другої) коштує більше 20т. не у єнотах) А вона ще із справжнього пітону. Це контрольний постріл)) Більше шику бути просто не може!

Заміри: Довжина по спині 54см. рукав 60 см. спинка між лопатками 38см. Об'єм грудей 90-95см впритул , талия 80-83см. Нижній край до лінії стегон не доходить, по низу 93-94см.
Пересылаю після 100% передплати під ризики покупця за роботу пошти і особистих очікувань і сподівань щодо відповідності товару.
Надаю перевагу продажу у метро.
Самовивіз від київського метро.
Обміну і повернення немає. Торг є.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Коричневий
  • Бежевий
Розмір:
  • 32/XXS/40
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Матеріал:
Продавець
malin...
malinkakalinka
Супер-продавець
Київ
86% виконаних замовлень
Була

Схожі товари