Всі категорії
Додати товар

Куртка columbia omni-heat,

950 грн
Опис

Брендова фірмова курткa Columbia Omni-Heat, оригінал у відмінному стані. Легка та дуже зручна. Колір молочний. Розмір вказаний Л. Виміри: довжина по центру спинки- 89 см, ПОГ - 57см, От 50мм, Об - 55 см, по низу -61 см рукав від плеча -66 см, від плеча до плеча - 44см, д.плеча -12 см.
OMNI-HEAT: тепловідбивна підкладка забезпечує оптимальне керування теплом під час роботи на відкритому повітрі. Ця внутрішня підкладка складається з нашого металевого малюнка , призначеного для збереження тепла, а тканина, що дихає, відводить вологу.
CLASSIC FIT: ця жіноча водостійка куртка видовженого класичного крою забезпечує комфортне тепло та захист протягом дня на відкритому повітрі.
Зручні характеристики: Подовжена форма з капюшоном
з двосторонньою блискавкою по центру спереду для повного регулювання, внутрішньою захисною кишенею, кишенями на блискавці для рук та зручними манжетами з отворами для великих пальців, щоб зігріти руки будь-якого холодного дня.
Шановні покупці, читайте уважно опис товару, виміри та дивіться фото. Задавайте всі питання, що вас цікавлять, до здійснення угоди. Оплата 100% на карту. Повернення не передбачене, тому переконливе прохання - робіть покупки обдумано.
Відео огляди та фото на собі не роблю.
Особистих зустрічей немає.
Посилку відправлю Новою поштою.
Пишіть всім відповім. Дивіться інші мої оголошення – знайдете багато чого цікавого.
Оформлення замовлення через кнопку «купити» приймаю після діалогу та оплати речі.
Приємних всім покупок!

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Матеріал:
Поліестер
Модель:
Утеплювач:
Поліестер

Схожі товари