Всі категорії
Додати товар

Срібляста куртка-жакет ручної роботи з екошкіри на синтепоновій підкладці, сезон весна-літо

4560 грн
Опис

Коротка куртка-жакет ручної роботи пошита зі штучної шкіри сріблястого й білого кольору турецького виробництва. Куртка-жакет пошита на підкладці зі щільного атласу та утеплена всередині легким тонким синтепоном стьобаном на тонкому атласі. Жакет призначений для сезону весна-літо. Комір-стійка та манжети короткої куртки-жакета декоровані сріблястим чеським бісером, пришитим вручну.
На світлинах представлена модель, одягнена в точності таку ж куртку, пошиту з такого ж матеріалу, такого ж розміру, фасону та крою, як і куртка-жакет, пропонований для продажу.
Перед купівлею уточнюйте будь ласка всі заміри та всі питання в особистих повідомленнях, оскільки в наявності тільки один екземпляр і замінити на інший розмір немає можливості.
Розмір куртки S або 36FR, можливо курточка сяде на розмір М або 38 FR, але буде занадто облягати й не дуже вільно буде в рухах.
Курточку можна прати в ручному режимі без віджимання, сушити в підвішеному стані на плічках або в розправленому стані на поверхні. Прасувати праскою поверхню з екошкіри не можна, тільки через кілька шарів марлі, внутрішню підкладку прасувати праскою допускається на середній температурі.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Білий
Розмір:
  • 36/S/44
Матеріал:
Атлас Штучна шкіра
Утеплювач:
Сезон:

Схожі товари