Всі категорії
Додати товар

Frieda & freddies new york куртка парку косуха

1700 грн
Опис

Бренд Frieda & Freddies зародився на східному узбережжі США у 80-х роках минулого століття. Дизайнери бренда надихалися яскравими дискотеками, які пройшли в ті часи в Нью-Йорку та Маямі. Серед шанувальників бренда були численні голлівудські зірки, як-от Стів Макквін і Пол Ньюман.
Назва Frieda&Freddies з'явилося від назв двох дискотек у Маямі та Нью-Йорку відповідно, а сам бренд був персоніфікований двома чарівними собачками породи чіхуахуа з такими ж іменами — вони й донині залишаються його одушевними символами. У вісімдесяті Frieda&Freddies досяг справді культового статусу, але... епоха диско підходив до кінця і такий стиль уже переставав бути актуальним...

Нове життя в легендарний американський бренд вдихнули європейські дизайнери 2005 року — увібравши початкову фанкову естетику диско, вони істотно розширили асортимент завдяки зимовим або демісезонним модам, наприклад, з'явилися стильні та теплі куртки-пуховики та парки. Звичайно, тепер у речах від Frieda&Freddies застосовані високотехнологічні матеріали, наприклад, тканини «дюспо» і «джордан». Водночас сам бренд залишився вірним своїй філософії — дух свободи на межі вседозволеності та помітний, запам'ятовуваний дизайн, на якому зупиняється погляд. Саме те, що треба, щоб ніч запалила!
Що ж... Хочеться мати вигляд Дайана Росс на піку своєї приголомшливої кар'єри? Або вам ближче інша дискодива, Донна Саммер? Або просто подобається той час, коли автомобілі були з заліза, а не жести, а великі зірки світили яскравіше в темному небі? Напевно, одяг від Frieda&Freddies New York став би прекрасною машиною часу — але ось тільки жодних квантових стрибків робити не доведеться, адже та чудова епоха вже втілилася в цьому бренді.

З огляду на бирку зі складом тканини це бавовна, але має вигляд цього диво як натуральна шкіра — такий натуральний матеріал із напиленням під шкіру.

Усередині яскраво червона підкладка з лого бренда та, звісно, велика бирка з символом бренда.

Куртка підійде на весну, трохи утепленач, застібається на блискавку, уся фурнітура брендірована.

Комір із натуральної вовни

Єдине — є місце для пояса, пояса немає.

В іншому все чудово, куртка суперцікава)

плечі 47
під пахвами 55
талія 51
внизу 56-57
довжина по спинці 70
рукав від плеча 57
рукав від коміра 66

Стан чудовий.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
  • Червоний
Розмір:
  • 40/L/48
Сезон:

Схожі товари