Всі категорії
Додати товар

Італійська куртка leather+collection у байкерському стилі зі знімним капюшоном італія...

2700 грн
Опис

Неймовірна жіноча куртка з ніжної натуральної шкіри ягняти (наппа) світлого/телісного кольору в байкерському стилі зі знімним капюшоном від бренда Leather+Collection. Made in Italy.
Справжня італійська преміальна якість!

Розмір вказаний 40 — це італійський
EUR XS
Замірами пишіть до ЛС

Стан ідеальний, як нова. Є якийсь незначний нюанс на рукаві, можна прибрати. За запитом дам фото в ЛС.

Зовні куртка виготовлена з м'якої та легкої водночас дуже міцної шкіри ягняти (наппа) світлого/телісного кольору. Комір і нижня частина куртки виготовлена з бежевого кольору, а інша частина ближче до білого. Безшумно-приємна тактильно. Ідеальний крій у байкерському стилі зі стьобаними деталями в смужку на плечах, рукавах зверху та знизу. Є знімний капюшон повністю з натуральної шкіри. Крій у капюшона дуже акуратний, має лаконічний вигляд.

Якісна італійська фурнітура, а саме застібки-блискавки від бренда LG Foderami на рукавах, кишенях і як основа стоять 2 замки. Кнопки на комірі для фіксації.

Підкладка виконана з ніжного 100% поліестеру чорного кольору.

Зовні 4 кишені на блискавках. 2 горизонтальних зверху та 2 вертикальні знизу. Усередині 1 кишеня праворуч, відкритого типу зі шкіряним кантом.

Переведення інформації всередині куртки, яку видно на 9 фото.

"Вибраний вами предмет одягу гарантується скрупульозним відбиранням найкращих шкір, точністю операцій крою та шиттям та ретельним остаточним провірком. Всі предмети одягу виготовлені з ідеальним балансом між практичністю і стилем, для продукту з увагою до найдрібніших деталей".

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • 34/XS/42
Матеріал:
Шкіра Поліестер
Утеплювач:
Без утеплювача

Схожі товари