Всі категорії
Додати товар

Джинсова куртка демісезонна на утепленій стьобаній підкладці із сетепону

5760 грн
Опис

Коротка куртка-жакет ручної роботи пошита з жакардового джинсу з тисненням візерунків пейслі та деталями з чорної вовни з ворсом імітація хутра. Куртка-жакет пошита на підкладці зі щільного атласу та утеплена всередині синтепоном стеганом на сатині. Жакет призначений для сезону весна або осінь. Комір-стійка, манжети та клапани кишень короткої куртки-жакета пошиті з вовни з ворсом імітація хутра та декоровані візерунками із синіх кристалів (кристали не обсипаються, термокристали).
Перед купівлею уточнюйте будь ласка всі заміри та всі питання в особистих повідомленнях, оскільки в наявності тільки один екземпляр для продажу та замінити на інший розмір немає можливості.
Розмір куртки S або 36FR, можливо курточка сяде на розмір М або 38 FR, але буде занадто облягати й не дуже вільно буде в рухах.
Курточку не рекомендується прати, тільки протерти поверхню вологою губкою, сухе чищення, або медотом полоскання куртки руками у воді кімнатної температури з делікатним мийним засобом, віджимати тільки рукам, сушити в підвішеному стані на плічок або в розправленому стані на поверхні. Прасувати праскою поверхню з цього джинсового матеріалу не можна, допускається прасування тільки через кілька шарів марлі, внутрішню підкладку прасувати праскою допускається на середній температурі.
Відео огляд куртки на ютубі
*****************************************************

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Чорний
Розмір:
  • 36/S/44
Матеріал:
Вовна Атлас Джинс
Утеплювач:
Сезон:

Схожі товари