Всі категорії
Додати товар

Шикарна куртка/плащ/вітрівка/дощовик rydale country

700 грн
Опис

Шикарна куртка/плащ/вітрівка/дощовик насиченого баклажанного кольору від відомого англійського виробника одягу для сільської місцевості та туризму Rydale Сountry. Натхненний справжньою пристрастю до сільського стилю життя, Джон Ніколс, засновник компанії, за підтримки своєї сім’ї розпочав проєкт, який тривав усе життя, щоб створити вершину сільського одягу та одягу для активного відпочинку. З 1954 року кожна річ бренду Rydale Сountry має дух відмінного дизайну, який поєднує в собі три компоненти: якість, надійність та стиль. На сьогодні компанія залишається сімейним бізнесом. Після 47 успішних років родина оновила бренд з наміром розширити колекцію та зробити її доступною для всіх. Це дозволило нашим клієнтам як у місті, так і в селі насолоджуватися класикою британського кантрі, яка витримує випробування часом. Компанія Rydale отримала назву від свого коріння в самому серці Йоркшира. Весь одяг та взуття компанії відзначаються практичністю, увагою до деталей та продуманим кроєм. Якщо хочеш відчути справжні британські традиції, то це безумовно одяг Rydale Сountry.
Преміальна якість тканини - 100% бавовна верх куртки, підкладка має у складі 35 % бавовни, окремо поліестерова підкладка в рукавах. Бавовна має спеціальну водовідштовхувальну поверхню. Тканина міцна та щільна, добре тримає форму на тілі.
Бавовняні куртки відрізняються високою міцністю, тому прослужать вам не один сезон. Крім того, такі вироби не вимагають складного догляду, вони швидко сохнуть, не втрачаючи свого вигляду. Бавовняні куртки добре поєднуються з різним одягом. При цьому одяг не виглядає нудним, а навпаки, виглядає оригінально і стильно.
Куртка класичного крою з капюшоном. Капюшон є невіддільною частиною виробу (не відстібається). Капюшон на фіксаторах та зав'язках (на фото). Спереду куртка застібається на блискавку, потім на кнопки та на декоративні дизайнерські ґудзики на повітряних петлях. Ґудзики зроблені з натурального дерева, а блискавка металева. Петлі укріплені нашитими трикутниками з натуральної шкіри. Така застібка ефективно захищає не тільки від дощу, а від сильного вітру. Спереду також є дві кишені на кнопках. Всередині підкладка темно-синього кольору з принтом "кораблики". Також є потайна кишенька справа всередині куртки. Ззаду вшитий конструктивний "клин", для того, щоб в куртці було зручніше рухатися.
Куртка добре сідає на розмір 20 UK або 48 EU.

Стан нової речі, без паперової етикетки, без дефектів.
Розміри:
спущене плече
плечі 52 см
довжина рукава 62 см
ширина рукава 16 см
груди 68 (136) см
висота капюшона 40 см
загальна довжина 85 см

В магазині ще багато унікальних речей, в тому числі від люксових брендів https://shafa.ua/uk/member/nngoncharova.
Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бордовий
Розмір:
  • 48/4XL/56
Матеріал:
Бавовна
Модель:
Утеплювач:
Без утеплювача
Сезон:

Схожі товари