Всі категорії
Додати товар

Фірмова гірськолижна куртка anima peak performance

1499 грн -20% 1214 грн
Опис

Модель : фірмова жіноча куртка Anima від Peak Performance — це фантастична гірськолижна куртка, яка пропонує першокласні характеристики, чудовий захист від погодних умов, затишне тепло та неперевершений комфорт, що робить її ідеальною для катання на лижах, сноуборді та всіх інших видів зимових видів спорту!

Ця продумана куртка має двошарову верхню частину HIPE з дихаючою мембраною, що робить її повністю водонепроникною та вітронепроникною. Він з легкістю впорається навіть із найскладнішими лижними умовами. Щоб забезпечити додатковий захист від вологи, у цій куртці використовується покриття DWR без PFC, а всі шви щільно проклеєні. Це гарантує, що ви залишатиметеся ідеально сухими, навіть якщо зіткнетеся з інтенсивною вологістю. Двостороння еластична тканина куртки та спортивний крій із приталеною талією забезпечують необмежений діапазон рухів під час зимових видів спорту. Усередині цієї куртки легкий синтетичний утеплювач забезпечує комфортне тепло, а регульований капюшон легко сумісний із лижним шоломом. Усі ці особливості роблять жіночу куртку Anima абсолютно необхідним для сухих і комфортних пригод на природі.
Розмір: М
Стан: дуже хороший, є потертості на манжетах
Склад: Wassersäule: 10 000 mm
Atmungsaktivität: 10 000 g/m2/24 h
Material: Hipe® Core+, 100% Polyester
Заміри: довжина від плеча 61,5 см, ПОГ 50 см, ширина плечей 43 см, довжина рукава від плеча 65 см, ПОТ 47 см, ширина знизу 52 см, довжина по спині від коміра 69 см
Ціна: 1499 грн

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 38/M/46
Продавець
kater...
katerynawear
Кам'янське
74% виконаних замовлень
Була

Схожі товари