Всі категорії
Додати товар

Зимова куртка, гірськолижна куртка ortovox mesola

9500 грн
Опис

фірмова куртка, не підійшла за розміро
Поєднання повітропроникного софтшелу та захисного матеріалу хардшел. На капюшоні, плечах, рукавах та спереду матеріал MERINO DEEP SHELL C високоефективною мембраною DERMIZAX NX забезпечує надійний захист від вітру та негоди. Нижня частина спини, пахви та боки містять MERINO AIRSOLATION - матеріал софтшелл, який не тільки м'який, дихаючий, вітро- та водостійкий, але також забезпечує свободу рухів.
Під час активних катань на лижах, сноуборді чи скітурі необхідно якісне спорядження з увагою до деталей. Бренд Ortovox зарекомендував себе якнайкраще на ринку. Наприклад, у цій куртці з'єдналися матеріали, притаманні софтшелу і хардшелу. А в комбінації з мериносовою складовою мандрівник отримує мультифункціональну та легку куртку. Властивості такого матеріалу: Вітро- та водонепроникність: 20 000 мм водяного стовпа, 100% вітронепроникність, висока стійкість до стирання, 2-сторонній еластичний матеріал. непориста PU мембрана - довговічна і проста у догляді, а повітропроникність: до 32 000 г/м2/24 год.

Технічні характеристики Ortovox Mesola Jacket Wms жіноча iсе waterfall блакитна:

• Матеріали: Основний 1: 79% поліамід + 11% натуральної вовни мерино + 10% еластан Основний 2: 100% поліамід, мембрана: 100% поліуретан (Тоray Dermizax NX);
Тонка мериносова шерсть усередині робить куртку комфортною, запобігає утворенню запахів. Великі вентиляційні блискавки, регульований пояс та манжети на кісточках, просторі кишені та каптур все можна регулювати по горизонталі та вертикалі одним рухом.

Регульований штормовий капюшон 2 в 1

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Матеріал:
Поліамід
Модель:
Утеплювач:
Вовна Поліестер
Принт:
Без принту
Продавець
milahka1979
Deti_magaz_st
Супер-продавець
Полтава
91% виконаних замовлень
Була

Схожі товари