Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

Схожі товари

Чудова якісна тепла куртка відомої американської торгової марки edc

848 грн -30% 594 грн
Опис

Чудова якісна тепла куртка відомої американської торгової марки EDC. Стан нової речі, сток.
Жіноча довга стьобана куртка ED- ідеальний вибір для зими. Застібається на блискавку, утеплена зсередини качиним пухом та пером.Відстібний капюшон застібається на кнопки. Виготовлена зі зносостійкого матеріалу, який захищає від дощу та снігу. Стьобання по всій поверхні запобігає переміщенню наповнювача і утримує його в одному місці для кращої ізоляції. Має місткі зовнішні кишені та внутрішню, в які легко поміститься телефон або гаманець.Рукава на широкійеластичній манжеті.
Чудово виглядатиме в поєднанні з джинсами та толстовкою, створюючи прекрасну стилізацію на кожень день.

Розмір S.
-довжина 85
-плечі 40
-пог 50
-пот 45
- поб 55
- рукав 62

«Edc» - американська торгова марка, виробник чоловічого та жіночого одягу та аксесуарів. Бренд належить компанії Esprit Holdings, з 2007 року став самостійним брендом.Під торговою маркою Edc Esprit виробляє одяг та аксесуари в стилі casual. Бренд використовує лише натуральні матеріали, створюючи переважно класичні моделі спокійних кольорів. Крім чоловічої, жіночої та дитячої колекцій, виробляється лінія спортивного одягу, а також взуття, аксесуари та косметика.
"Edc" є суббрендом торгової марки Esprit і вважається абревіатурою, як "edgy, daring, cool" (авангардний, крутий, крутий).

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
  • Синій
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Утеплювач:
Пух+перо