Всі категорії
Додати товар

🩶 бомбер

700 грн -15% 600 грн
Опис

Бомбер oversized від бренду H&M світлого сірого кольору.

Стан дуже хороший. Після придбання у магазині, вдягався пару разів на спокійні прогулянки.

Має внутрішню яскраву помаранчеву підкладку. На деяких фото бомберу може здаватися, що її видно скрізь верхній сірий тон бомберу. Але під час носіння, такого дефекту не виявлено (дивіться фото на дівчині - необроблені, не мають фільтрів, усі кольори зберегли своє оригінальне відображення на моєму пристрої; бомбер світлого сірого кольору без помаранчевого підтону). Всередині має тонкий прошарок синтепону. Зовнішня тканина сірого кольору достатньо щільна.

Розмір бомберу - "Л". У розмірній сітці H&M вказано, що аби цей виріб ідеально вам підійшов, відповідно до розміру "Л, EUR - 44-46", ВАШІ параметри (будьте уважні, саме ВАШІ параметри, це НЕ заміри виробу) мають бути такими (повний обсяг у см): груди 98-107; талія 82,5-93; стегна 103,5-110,5; довжина руки 60 см.

Я представила декілька фото із особистими замірами виробу. Якщо вам необхідно більше, чого тут немає - будь ласка звертайтеся, я буду рада вам допомогти.

Параметри дівчини із фотографій, на яку вдягнуто бомбер:
- повний обсяг (далі - ПО) грудей 102 см;
- ПО талії 86 см;
- ПО стегон 109 см;
- зріст 171 см.

Є один маленький непомітний дефект (таким був виріб при покупці у магазині бренду) - деформація верхньої тканини бомберу (я не знаю як це назвати, вибачте 😅). Фото такого дефекту додала. Ви наврядчи одразу зможе чітко його побачити, бо це не пляма. Ще й розташована ця "деформація" у зоні пахв, вона маленька, тому це дійсно непомітно і ніяк не впливає на зовнішній вигляд виробу та ваш образ (два останні фото - зображення дефекту).

Усі кишені справжні: (дві спереду), та навіть та, що на рукаві лівої руки (маленька кишеня на застібці-блискавці).

Дякую за увагу, очікую на ваше звернення. 🩶

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
  • Onesize
Матеріал:
Поліестер
Модель:
Утеплювач:
Поліестер
Сезон:
Принт:
Без принту
Продавець
vitkele
vitkele
Була

Схожі товари