Всі категорії
Додати товар

Оксамитова куртка cecil

126 грн з 07 Травень - додавайте до обраного

180 грн
Опис

Чарівна оксамитова куртка від якісного німецького бренду Cecil. Оксамит та велюр повертаються в тренди, майже всі бренди продемонстрували вироби з даних матеріалів. Матеріал цікавий, "королівський", хоча багато хто вважає його надто акцентним. Але якщо ви хочете спробувати ввести даний матеріал у ваш гардероб, рекомендую розпочинати з таких речей. Куртка виготовлена з високоякісного бавовняного оксамиту з мізерним додаванням еластану. Полотно достатньо тонке, та при цупке, гарно структурується, має короткий ворс і приємну на дотик структуру. Куртка має абсолютно базовий крій: прямий силует, повнорозмірна довжина рукавів, злегка вкорочене основне полотно. Є дві функціональні кишені, ґудзики та інша фурнітура дуже якісні, металеві, пробрендовані. Та найбільше мені до вподоби колір: ніжний вершковий відтінок. Красива, актуальна річ, яка гармонійно впишеться у гардероб.

Для прикладу прикріпляю офіційний сайт бренду (подібна куртка на ньому вартуватиме близько 70 євро) -******************************************************************

Розмір: на бірці вказаний розмір S, та гарно сяде на XXS-M.
Заміри: ПОГ – 46 см, ПОТ - 45 см, низ – 50 см, довжина – 56 см, плечі – 38 см, довжина рукава - 61 см, ширина рукава - 32 см.
Склад: 98% бавовна, 2% еластан.

Параметри моделі: ПОГ - 84 см, ПОТ - 68 см, ПОБ - 96 см. Зріст - 170 см.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • 32/XXS/40
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Матеріал:
Оксамит Бавовна
Модель:
Утеплювач:
Без утеплювача
Принт:
Без принту
Продавець
dnstep
dnstep
Супер-продавець
Луцьк
91% виконаних замовлень
Була

Схожі товари