Всі категорії
Додати товар

Жіноча куртка columbia mighty lite hooded jacket, розмір s та m

3100 грн
Опис

Columbia MIGHTY LITE HOODED JACKET - це подовжена куртка з капюшоном, яка відмінно підійде для весняно-осіннього часу і періоду міжсезоння.

Завдяки технології OMNI-HEAT дана річ забезпечує чудове теплозбереження. Дана технологія передбачає унікальну температурну регуляцію: запатентований утеплювач OMNI-HEAT повертає власне тепло людини, відображаючи його за допомогою сріблястих точок. Таким чином, зберігається на 20% більше тепла, ніж при використанні звичайного утеплювача. Зайве тепло і волога відводяться назовні, не викликаючи перегрівання. При цьому обсяг самого виробу залишається мінімальним.

Водовідштовхувальне покриття Omni-Shield забезпечить збереження сухості. На відміну від більшості тканин, які поглинають вологу, Omni-Shield відштовхує вологу та швидко висихає, уникаючи плям і зберігаючи вашу чистоту

Ця модель оснащена зручним капюшоном, який повторює форму голови.

Бокові кишені на блискавці та внутрішня захисна кишеня збережуть ваші дрібниці, зокрема руки — зручне пальто для більшості холодних осінніх та весняних днів.

Еластичні манжети з вирізом для великого пальця дозволяють захистити руки від холоду і уникнути попадання холодного повітря в рукави.

Ще одним невеликим, але приємним перевагою цієї моделі є спеціальний захист підборіддя від двосторонньої блискавки.

В наявності розміри S та M

Оригінал 100%

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Сезон:

Схожі товари