Всі категорії
Додати товар

Витонченого британського стилю стьобана демісезонна куртка бренду barbour

746 грн
Опис

Витонченого британського стилю стьобана демісезонна куртка бренду Barbour.
Комфортна стьобана демісезонна жіноча куртка Barbour- must have продукт в будь-якому жіночому гардеробі. Стьобана куртка додасть різноманітності вашому гардеробу. Застібається на блискавку і кнопки.Ефектно доповнена класичним коміром бежевого кольору.Функціональним елементом є дві зовнішні прорізні кишені. Продукт ідеально припаде до смаку прихильницям повсякденного стилю. Відмінно підійде для прогулянок по місту. Виготовлена з 100% нейлону, що забезпечує легкість та свободу рухів. Чудово буде виглядати в поєднанні з джинсами.
Кожен виріб бренду Barbour унікальний, дозволяє почуватися комфортно, стильно та впевнено у будь-яку примхливу погоду.

Розмір S.
-довжина 61
-плечі 40
-пог 47
-рукав 51

Склад:
100% поліамід

Barbour - це поєднання високого англійського стилю та сучасних технологій, яке дозволяє Вам не турбуватися ні про погоду, ні про мінливу моду. Відмінна якість товару завжди залишається незмінною, незалежно від того, в якій точці світу його набувають.
Barbour - це жива історія, яка продовжується сьогодні, радуючи нас інноваціями та новими подвигами. Якість даної продукції завжди на висоті, речі зручні в носінні і прослужать вам дуже довгий час. Тому замість нині популярних брендів краще придивіться до витонченого британського стилю. Так, може цінник у даного бренду не дешевий, але краще один раз витратити на дорогу (але якісну річ), ніж ходити в дешевому, але некомфортному для вас одязі. Тим більше, еліта Туманного Альбіону в особі Герцога Единбурського, принца Уельського і самої королеви носити погані речі не буде.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару кожен день!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Матеріал:
Поліамід
Модель:
Сезон:

Схожі товари