Всі категорії
Додати товар

Boohoo з англії. в наявності. стьобана вінілова куртка.

1140 грн -5% 1083 грн
Опис

Це не стік і не секонд!
Товар привезений з Англії.
Бренд: Boohoo.
У наявності розміри: Uk6/XS.
Напередодні весни, особливо актуально постає питання, як почуватися комфортно та затишно, зберігаючи водночас стильний і модний образ?
Стьобані куртки — воістину фешенебельний елемент гардероба, а жінка, яка віддає перевагу такому одягу, має модний та незабутній вигляд.
Вінілова стьобана куртка, її дизайн космічний і це фольгілована тканина в чорній палітрі, гламурна текстура, з сліпучим блиском, які блискітять, переливаються і горять за будь-якого освітлення.
Акцентуй і володарюй!
Вінілова фольга, як завжди, на висоті, має дорогий вигляд. А це запорука успішної королеви (або хоча б тієї, хто намагається такий здаватися). Сяяти — так сяяти по життю!
М'якість матеріалу, витонченість фасону, бездоганність оброблення — ця куртка, говорить про ваш статус, найкраще за будь-які слова.
Одягайтеся заради себе та власного задоволення!
Невагома куртка на блискавці з водовідштовхувальної тканини, що рятує від вітру, виручає, коли на вулицях править дощ, і єдине, про що ми мріємо — взяти в руки склянку гарячого шоколаду та спати, поки не увімкнеться літо.
Дизайнери бренда Boohoo, для того, щоб виділитися із сірої натовпу, пропонують модницям одяг, який притягує захоплені погляди оточення, використовуючи яскраві декоративні елементи, як у цій куртки, незвичайну вінілову тканину.
Ця куртка вигідно підкреслить розкіш вашого образу! Ви готові підкорювати!
Капюшон є можливість зняти, він на блискавці.
Заміри розміру.
- довжина від плеча до низу 60 см;
- об'єм на рівні пахв 83 см.
Верх: 100% нейлон
Наповнювач: 100% поліестер.
Підкладка: 100% поліестер.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 32/XXS/40
Модель:
Особливості моделі:
На змійці
Сезон:
Особливості:
З капюшоном

Схожі товари