Всі категорії
Додати товар

Брендовий зимова куртка jessica simpson натуральний пух

690 грн
Опис

Жіноча пухова куртка Jessica Simpson в стьобаному дизайні - це практична і комфортна модель, яка ідеально підійде для повсякденної шкарпетки. Вона оснащена довгою застібкою-блискавкою з додатковим кріпленням на засувках, які забезпечують захист і індивідуальну підгонку. Також куртка доповнено довгими рукавами, еластичними бічними вставками на талії, високим коміром, внутрішньою кишенею і двома передніми кишенями на блискавці для зберігання речей першої необхідності. Курточка удобная, практичная и теплая. Качественная фурнитура, все в целости и в отличном состоянии. Не порвана, не затерта, можно сказать, что следов носки и не видно. Носила дочка старшеклассница два сезона, естественно кроме этой куртки, была еще зимняя верхняя одежда.
На фото курточка на мне, в основном ношу размер S, в эту куртку влезаю, но на мою грудь 88 см, туговато, можно носить только на тонкий гольфик, на плотный свитер не одеть.
Размер куртки XS - длина от плеча до низа 83см, по груди 47см, по талии 39см, рукав от плеча 63,5см, по внутр. шву 49см, плечи 40 см.

Зовнішній матеріал: 100% поліестер; Наповнити: 55% качиного пуху, 45% пір'я водоплавних птахів; Підкладка: 100% поліестер. Бренд випустив таку модельку, тільки з штучним наповнювачем, вона набагато дешевше, тому прошу не плутати.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 34/XS/42
Продавець
vikoleta2017
vikoleta2017
Супер-продавець
Тетіїв
86% виконаних замовлень
Була

Схожі товари