Всі категорії
Додати товар

Якісне зручне демісезонне жіноче стьобане пальто від tcm tchibo (чібо), німеччина, укр 54-56

1760 грн
Опис

Якісне зручне демісезонне жіноче стьобане пальто від tcm tchibo (Чібо), Німеччина. Чудова німецька якість. Оригінал. Розмір вказано євро 48=український 54, можливо буде і на 56, орієнтуйтеся на заміри. Заміри зроблено зверху виробу, можлива незначна погрішність (1886). Якість чудова.
__________________________
напівобхват грудей - 64 см
напівобхват талії - 62 см
напівобхват внизу - 70 см
довжина від плеча - 93 см
рукав - 62 см
плечі - 43 см
__________________________
Оригінальний переклад опису з офіційного сайту через гугл перекладач, без редагування.

Пальто з капюшоном

Це жіноче пальто має елегантний вигляд завдяки ромбовидному простроченню, а м'яке набивання з переробленого матеріалу зберігає тепло в холодні дні. Поверхня водовідштовхує завдяки екологічно чистому просоченню evoPel, а двостороння блискавка забезпечує оптимальну свободу рухів.

Жіночий крій
Плато має шнурок зі стопорами на талії, що підкреслює жіночний силует. Каптур захищає від холодного вітру, але його також можна зняти. Манжети виконані з гумкою на кінцях та кнопками. Пальто застібається на дві бічні блискавки, а металева пластина на плечі є декоративним акцентом.
Відповідати
нормальна посадка
колір
Темно синій
матеріал
Матеріал верху 100% поліамід.
Підкладка із 100% поліестеру.
Набивання 100% поліестер (перероблений)
___________________________
Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком з ними, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд. Це абсолютно новий одяг!
____________________________
Відправка на наступний день після оплати за Ваш рахунок. При відправленні ставлю реальну оціночну вартість товару, якщо хочете вказану мінімальну вартість - прохання це вказати. Заходьте на мою сторінку, в наявності багато речей. https://shafa.ua/uk/member/kidland Буду рада співпраці! Уважно читайте опис, дивіться на заміри. Повернення та обмін не передбачено, задавайте питання, з радістю на них відповім.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 46/3XL/54
  • 48/4XL/56
Матеріал:
Поліестер
Сезон:

Схожі товари