Всі категорії
Додати товар

Демисезонне пальто від французького бренду armand ventilo

2300 грн
Опис

Елегантне, елітне пальто від відомого французького бренду Armand Ventilo. Одяг Armand VENTILO (Франція)призначений для жінок, які люблять вишуканий стиль, з ледь помітною присутністю розкоші, і при цьому для жінок дуже вимогливих до якості та оригінальності речей, що купують. Бездоганний крій, ручна робота, використання тільки найякісніших матеріалів ( мериносова вовна, кашемір, віскоза, шовк), оздоблені мереживом чи вишивкою - усе це створює образ жінки з бездоганним смаком, яка вибирає одяг цього бренду.
Пальто напівприталеного силуету оптимальної довжини (102 см), акуратний класичний англійський комір з лацканами, врізні бічні кишені. Пальто доповнене ефектним мереживним декором на поясі, спереду присутнє доповнення стіклярусом і бісером по мереживу. Застібка на трьох заклепках ( + є запасна у фабричному мішечку). Немає лише паперових етикеток.
Одягнувши це пальто, ви точно не залишитесь поза увагою, і почуватиметесь комфортно і виглядатимете вишукано.
У ньому поєднана елегантність, вишуканість і шик. Напівприталений силует, який іеально підкреслює фігуру.
Розмір вказаний 44. Параметри: довжина -102см, до лінії середини мереживного пояса-42см, ПОГ (між проймами) -54см, ПОТ-49см, ПОБ-57см, ширина по лінії плечей-42см, довжина рукава-62,5см.
Складник тканини:80% вовна,5%кашемір, 15%поліамід. Тканина виглядає ефектно.
Складник підкладки:50%віскоза, 50%купро
Колір хтось називає його як темно-амарантовий, для когось - це темний марсала, а ще для когось - бордово-фіолетовий. Фото не зовсім передає реальний колір.
Демисезонне.

Стан: Новий
Колір:
  • Бордовий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 44/XXL/52
  • 42/XL/50
Матеріал:
Кашемір Поліамід Вовна
Утеплювач:
Без утеплювача
Сезон:
Продавець
olesianan
olesianan
67% виконаних замовлень
Була

Схожі товари