Всі категорії
Додати товар

Демісезоне модне пальто

3840 грн
Опис

Нова лімітована колекція нашого власного виробництва "Осінь-зима 2023" не залишить байдужим нікого. А який рівень пошиву, хіба багато виробників, хто б міг зрівнятись з нашим рівнем. Відповідь ні. В наших виробах завжди все ідеально, від лекал до якості обробки шовчиків.

Сучасні, стильні демісезоні моделі пальто, їх дуже багато. Розробки нашого модельєра.
Тканини: італійська вовна різних видів та італійський кашемір. Палітра на вибір досить величезна. Важко одразу визначитись, що саме потрібно. Але на будь-який смак, і тим, хто полюбляє нюд, та для тих, хто обирає яскраві смачні кольори. Поєднання тканин узгоджуються модельєром, обов'язково.
Тканин у нас набагато більше, ніж у будь-кого з виробників пальто. Головне, що вони є тільки у нас.

Трикольорові стильні пальто довжиною максі.
В лекалах стандартна довжина рукава ще коригується.
Витончений силует прямого крою з ідеальною посадкою. Не оверсайз.
Розмірна сітка з 42-52.
Є індивідуальний пошив на виробничій основі, лекала робимо з нуля по точних замірах клієнта, аби вийшла та посадка, яку обрав клієнт. Максимальний розмір, який індивідуально візьмемо в роботу в цій моделі пальто, 54 розмір, мінімальний 40.
За бажанням замовника додається будь-який утеплювач, к вартості +300 грн. Ціни на пошив можуть бути різними в залежності від собівартості тканини. 3840 ціна з розрахунком пошиву під замовлення.
Поєднання можуть бути будь-які, які Ви самі оберете, якщо модельєр дає згоду, тоді ми Вам пошиємо. Ми не зацікавлені в тому, щоб вийшло шо попало. Працюємо тільки на результат завжди, аби від співпраці з нами залишались тільки приємні емоції.

Пошив під замовлення стандартного розміру або індивідуальний пошив зі зміненням довжини, посадки, розробка лекал по точних замірах клієнта від 4-5 днів максимум при повній загрузці виробництва. На індивідуальний пошив 54 розміру 6 днів.
Якщо Вам потрібен 56-58-60-62 розміри, акцентуйте увагу на інші моделі пальто, тільки у стилі оверсайз, бо там ми зможемо на Вас по Ваших мірках відшити потрібний розмір.

Власне оптове виробництво: Харків.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
Матеріал:
Продавець
super_palto
super_palto
Харків
25% виконаних замовлень
Була

Схожі товари