Всі категорії
Додати товар

Демісезоне пальто від виробника

3840 грн
Опис

Нова колекція нашого власного виробництва "Осінь-зима 2023" не залишить байдужим нікого. А який рівень пошиву, хіба багато виробників, хто б міг зрівнятись з нашим рівнем. Відповідь ні. В наших виробах завжди все ідеально, від лекал до якості обробки шовчиків.

Сучасні, стильні демісезоні моделі пальто, їх дуже багато. Розробки нашого модельєра.
Тканини: італійська вовна різних видів та італійський кашемір. Палітра на вибір досить величезна. Важко одразу визначитись, що саме потрібно. Але на будь-який смак, і тим, хто полюбляє нюд, та для тих, хто обирає яскраві смачні кольори. Поєднання тканин узгоджуються модельєром, обов'язково.
Тканин у нас набагато більше, ніж у будь-кого з виробників пальто. Головне, що вони є тільки у нас.

Трикольорові стильні пальто довжиною максі.
В лекалах стандартна довжина рукава ще коригується.
Витончений силует прямого крою з ідеальною посадкою. Не оверсайз.
Розмірна сітка з 42-52.
Є індивідуальний пошив на виробничій основі, лекала робимо з нуля по точних замірах клієнта, аби вийшла та посадка, яку обрав клієнт. Максимальний розмір, який індивідуально візьмемо в роботу в цій моделі пальто, 54 розмір, мінімальний 40.
За бажанням замовника додається будь-який утеплювач, к вартості +300 грн. Ціни на пошив можуть бути різними в залежності від собівартості тканини. 3840 ціна з розрахунком пошиву під замовлення.
Поєднання можуть бути будь-які, які Ви самі оберете, якщо модельєр дає згоду, тоді ми Вам пошиємо. Ми не зацікавлені в тому, щоб вийшло шо попало. Працюємо тільки на результат завжди, аби від співпраці з нами залишались тільки приємні емоції.

Пошив під замовлення стандартного розміру або індивідуальний пошив зі зміненням довжини, посадки, розробка лекал по точних замірах клієнта від 4-5 днів максимум при повній загрузці виробництва. На індивідуальний пошив 54 розміру 6 днів.
Якщо Вам потрібен 56-58-60-62 розміри, акцентуйте увагу на інші моделі пальто, тільки у стилі оверсайз, бо там ми зможемо на Вас по Ваших мірках відшити потрібний розмір.

На фото варіант з індивідуального пошиву 54 розміру на таку красуню зростом 1,74. Виконана розробка лекал 54 розміру для пошиву поєднання "латте маккіато". Стандартна довжина виробу максі. Індивідуальна довжина рукава. По фото видно, наскільки клієнт задоволений і щасливий.
Звичайно, і фото і відео після пошиву, як завжди, є. По запиту надішлю відео.

Власне оптове виробництво: Харків.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Бежевий
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
Матеріал:
Продавець
super_palto
super_palto
Харків
25% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?