Всі категорії
Додати товар

Плащ парка пальто lands end 3 в 1 осіннє весняне

1750 грн -3% 1700 грн
Опис

Розкішне,якісне,практичне та неймовірно комфортне пальто парка NWT LANDS END Squall 3 in 1 Waterproof Winter Long Coat.
В наявності XL
Стан новий.

Насолоджуйтеся любою погодою, залишаючись теплим, сухим і затишним у плащі- пальті Lands' End Squall 3-в-1 з капюшоном. Створений з урахуванням вашого комфорту, цей squall має водонепроникний, вітронепроникний корпус і стьобану внутрішню куртку. Носіть їх окремо, якщо хочете, але зв’яжіть їх разом, і пальто Squall 3 в 1 – це все, що вам потрібно, щоб пережити холодну пору. Завдяки глибоким внутрішнім кишеням в обох частинах, застібці-блискавці на висоті підборіддя, прикріпленому, але регульованому капюшону та гладкому тонкому фасону це пальто гарантовано зігріє вас і збереже ваш милий вигляд у 3 з 4 сезонів цього року. Краще не могло бути!

Опис з сайту:
Про цей предмет

• ЯКІСНА МАЙСТЕРНІСТЬ 100% нейлонова вітронепроникна водонепроникна оболонка з підкладкою зі 100% теплого поліестеру робить це легке водонепроникне доросле пальто 3 в 1 одним із найтепліших, які ви коли-небудь мали. Вибирайте їх разом або окремо, це ідеальна куртка для холодних зимових днів, прохолодних вітряних днів осені та теплих днів весни. Повністю регульований прикріплений капюшон забезпечує додатковий захист під час суворої зими або дощової весни осені. Осінні дні; Lite & Packable; Можна прати в машині.

• ПЕРЕДОВА ТЕХНОЛОГІЯ Попрощайтеся з великою паркою та важким вовняним пальто минулого взимку. Це спеціальне пальто проти шквалів у поєднанні з м’якою стьобаною курткою на блискавці розроблено для того, щоб витримувати найсуворішу погоду, якщо точніше, від 0° до 27°; Водонепроникний, вітронепроникний корпус захищає вас від дощу, снігу, мокрого снігу, сильного вітру та граду, а внутрішнє водовідштовхувальне покриття забезпечує теплоізоляцію 170 грам PrimaLoft.

• Проклеєні шви не пропускають вологу, а двостороння блискавка забезпечує вентиляцію та мобільність для додаткового комфорту; прикріплений капюшон регулюється, але не знімається, тож вам ніколи не доведеться обходитися без повного захисту голови до ніг від суворих погодних умов на вулиці. Досить місткий для додаткових шарів, ви зможете зручно носити його поверх светра, толстовки, жилета, водолазки, сукні та топа з довгими рукавами; Застібка на висоту підборіддя для додаткового покриття обох курток; Витончені лінії забезпечують тонкий вигляд, а не громіздкий.

• Конструктивні особливості: нейлонову оболонку і внутрішнє пальто можна носити окремо або разом, для 3-х пальто в 1; І зовнішня, і внутрішня стьобана куртка мають окремі кишені, достатньо глибокі для зимових речей, таких як головні убори та рукавички; Зовнішні кишені мають застібку-блискавку, а не липучку, для легкого доступу; Шквал спадає до середини стегна, ідеально підходить для носіння крізь сніг, збереження тепла та затишку під час походів, довгих прогулянок, катання на санках, катання на лижах або навіть на снігу та навіть у походах, або навіть у походах під час катання на лижах. легко добиратися на роботу та з роботи.

• ІДЕАЛЬНИЙ ПОДАРУНОК ДЛЯ ЇЇ Якщо ви робите покупки для дружини, мами, дівчини, сестри, дочки чи друга, це пальто 3 в 1 неодмінно вразить. Комфорт і зручність, а також стильний елегантний дизайн, який їм сподобається, це пальто пропонує повний комплект практично для будь-якої пори року. З легкою зовнішньою оболонкою та зручною внутрішньою курткою на підкладці ми сумніваємось, що будь-яке пальто їй сподобається більше
.
Заміри розміру XL:
внутрішнє пальто:
довжина 85/89 см
рукав від шиї 74 см
пог 60 см
поб 64 см

зовнішнє пальто:
довжина 90/94 см
плечі 47 см
рукав 65 см ,від коміру 78 см
пог 64 см
поб 67 см

Стан: Новий
Колір:
  • Бордовий
Розмір:
  • 42/XL/50
Сезон:
Продавець
stan.dom
stan.dom
Супер-продавець
Рівне
98% виконаних замовлень
Був

Схожі товари