Всі категорії
Додати товар

Естетичне меланжеве якісне пальто успішного французького бренду costes

680 грн
Опис

Естетичне меланжеве якісне пальто успішного французького бренду Costes.
Одяг Costes створено для тих, кому важлива унікальність речі. Перевага Costes – якість та ексклюзивність.Дуже красиве, елегантне меланжеве пальо. Виглядає дуже дорого і стильно. Модель вільного прямого крою,застібка на гудзик, прорізні кишені, класичний комір з лацканами, Виріб без підкладки. Модний крій, приємний ніжний колір надають особливого шику та шляхетності виробу. Виконано із щільного, зручного, змішаного матеріалу (58% бавовна, 36% поліестер, 6% еластан).
Таке пальто надасть Вашому образу додаткову впевненість у власній унікальності та чарівності.

Розмір L.
-довжина 110
- плечі 42
- пог 55
- пот 55
-поб 55
- рукав 64

Склад:
58% бавовна
36% поліестер
6% еластан

Costes – це французький бренд, який випускає колекції одягу для жінок в урбаністичному (міському) стилі. Одяг Costes має свій власний характер та настрій.Дизайнери одягу Costes при створенні будь-якої колекції орієнтуються на особливості жіночої фігури та враховують бажання прекрасної статі завжди виглядати чудово.
Одяг Costes підходить для будь-яких справ. Будь то похід у магазин, або проведення з дітьми в парку, або ділова зустріч, або відвідування вечірки.
При поєднанні гарних тканин та класичного крою дизайнери створюють спокусливий та досконалий одяг із витонченими чистими силуетами. Непомітний декор та лаконічна палітра кольорів виділяють індивідуальність володарки речі від Costes.Costes є гордий тим, що йде в ногу з часом міська мешканка, яка поєднує жіночність та цілеспрямованість. Одяг Costes саме для жінок з гарним смаком, повних енергії та впевненості.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Сірий
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:
Поліестер Бавовна
Сезон:

Схожі товари