Всі категорії
Додати товар

Елегантне демісезонне пальто успішного іспанського бренду zara.

489 грн
Опис

Елегантне демісезонне пальто успішного іспанського бренду Zara. Стан нової речі, сток.
Жіноче пальто Zara - ідеальний вибір для жінок, які цінують елегантність, простоту і функціональність в повсякденних стилях.Комфортне вільне пальто відрізне по лінї талії на спинці.Має круглий виріз горловини і дві зовнішні прорізні кишені.Застібка представлена на блискавку під потайною планкою.В якості декору виступають клапани.Ефектно виглядає призборений довгий рукав.
Виріб виготовлено з якісних матеріалів, що робить його комфортним і зручним, ви можете підібрати його під будь-який силует. Позачасовий крій робить це унікальне пальто здатним служити вам протягом багатьох сезонів.Буде працювати в холодні дні і при кожному зручному випадку. Ідеально підходить для повсякденного носіння, а також під час більш формальних випадків.
Мінімалістичний і дуже жіночний стиль для багатьох випадків!

Розмір М.
-довжина 82
-плечі 37
-пог 47
-пот 44
-поб 51
- рукав 60

Склад:
53% поліестер
27% віскоза
7% бавовна
3% еластан

підкладка:
100% віскоза

Zara – один із найгарячіших улюблених у всьому світі брендів, якому легко вдається підкорювати модний ринок, інтерпретуючи подіумні тренди в практичні, загальнодоступні образи. Ні для кого не секрет, що запорукою стильного образу служить поєднання простоти та розкоші, ймовірно, саме тому марка Zara не перестає бути фаворитом шанувальників стрітстайлу. Доступні та водночас якісні та завжди актуальні колекції Zara надають класичним дизайнерським колекціям нотку оригінальності та новизни. Zara завжди тримає руку на пульсі моди, одна з перших реагує на нові модні тенденції та завжди враховує побажання клієнтів.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Віскоза Поліестер Бавовна
Сезон:

Схожі товари