Всі категорії
Додати товар

Елегантна демісезонне пальто у принт найвідомішої марки одягу з німеччини gerry weber

399 грн

розпродаж до 18 Травень

319 грн
Опис

Класичної елегантності демісезонне пальто у принт найвідомішої марки одягу з Німеччини Gerry Weber.Стан нової речі, сток.
Gerry Weber - зручний крій, німецька практичність, класична елегантність.
Жіноче пальто Gerry Weber в принт - ідеальний вибір для жінок, які цінують елегантність, простоту і функціональність в демісезонних стилях.Модель вільного прямого силуету, з застібкою на гудзики. Має класичний комір і дві зовнішні кишені. Виріб виготовлено з якісних матеріалів, що робить його комфортним і зручним, ви можете підібрати його під будь-який силует(на жаль бірка із складом тканини зрізана). Позачасовий крій робить це унікальне пальто здатним служити вам протягом багатьох сезонів.Ідеально підходить для повсякденного носіння, а також під час більш формальних випадків.

Розмір 3XL.
-довжина 85
- плечі 45
- пог 60
- пот 57
-поб 65
- рукав 61

Gerry Weber-одна з найвідоміших жіночих марок німецького одягу. Правильно вловивши тенденції у світі моди, бренд був заснований 1986 року компанією, яка спочатку займалася пошиттям жіночих штанів. Саме в цей час цей елемент традиційно чоловічого костюма став входити до жіночої моди.Gerry Weber - це класичний крій, строгі лінії, фешенебельний одяг для респектабельних дам. Марка виділяється несподіваними поєднаннями тканин, великою кількістю складних фасонів та багатством фарб. Gerry Weber - це не тільки модний одяг, це стиль життя.
Роздрібна мережа Gerry Weber представлена більш ніж у 60 країнах та налічує понад 430 магазинів. Щорічно у всьому світі продається понад 20 млн. одягу під торговою маркою Gerry Weber.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 46/3XL/54
  • 48/4XL/56
Сезон:

Схожі товари