Всі категорії
Додати товар

Якісне жіноче стьобане демісезонне двостороннє пальто від tcm tchibo (чібо), німеччина, xs-l

1220 грн
Опис

Якісне жіноче стьобане демісезонне пальто від tcm tchibo (Чібо), Німеччина. Чудова німецька якість. Оригінал. Бірка з розміром зрізана, орієнтовно розмір євро 36=український 42-44, бірка зрізана, орієнтовно розмір євро 38=український 44-46, орієнтуйтеся на заміри. Заміри зроблено зверху виробу, можлива незначна погрішність (939).
__________________________
орієнтовно розмір євро 36=український 42-44
напівобхват грудей - 49 см
напівобхват талії - 46 см
напівобхват стегон - 51 см
довжина від плеча - 81 см
рукав - 65 см
плечі - 41 см 
__________________________
орієнтовно розмір євро 38=український 44-46
напівобхват грудей - 51 см
напівобхват талії - 48 см
напівобхват стегон - 56 см
довжина від плеча - 82 см
рукав - 65 см
плечі - 41,5 см
__________________________
Оригінальний переклад опису з офіційного сайту через гугл перекладач, без редагування.

На свіжому повітрі завжди добре на свіжому повітрі, але важливо не простигати тим часом. Ця стьобана куртка - ідеальний вибір для часів, коли дні стають холоднішими. Його легкий теплий проміжний шар захищає від холодного вітру, а комір, що стоїть, з каптуром зберігає тепло користувача.

Жіноча посадка.

Жіноча куртка має блискавку, що біжить, і злегка блискучу поверхню. Віденський рядок підкреслює жіночний силует - і куртку можна носити із сірими або темними сторонами. Обидві сторони були обладнані двома бічними зубчастими кишенями.
Fit
нормальна посадка
Колір
1 бік чорний, 1 бік сірий
Матеріал
100% поліамід (па)
Наповнювач 100% Поліестер
___________________________
Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком з ними, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд. Це абсолютно новий одяг!
____________________________
Відправка наступного дня після оплати за Ваш рахунок. Під час відправлення ставимо реальну оцінну вартість товару, якщо хочете вказану мінімальну вартість – прохання це вказати. Заходьте на мою сторінку, є багато речей. https://shafa.ua/uk/member/kidland Буду рада співпраці! Уважно читайте опис, дивіться на виміри. Повернення та обмін не передбачено, ставте запитання, з радістю на них дайте відповідь.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Чорний
Розмір:
  • 36/S/44
  • 34/XS/42
  • 38/M/46
Матеріал:
Поліестер
Сезон:

Схожі товари