Всі категорії
Додати товар

Пончо-гольф із бахромою бежева товста вовна'morgan' безрозмірне

500 грн
Опис

Пончо в ідеальному стані. Трикотаж товстий, важкий, дуже щільний, дуже теплий і еластичний. Боки до пахв відкриті по краях — еластичні манжети, комір-гольф. Внизу бахрома.

Склад: 70% акрил, 30% шерсть

Мерки:

ширина 92 см
плече 35 см
висота ворота 20 см
рукав 35 см
довжина 58 см + бахрома 10 см
по низу 98 см

Бренд модного одягу MORGAN був створений у 1947 році у Франції двома рідними Кармен — Жоселін Бізмут і Одягнет Баруш. У той час MORGAN була невеликою маркою, яка виробляла модну спідню білизну. Від початку 80-х років компанія розробляє модний одяг для молодих жінок віком від 18 до 35 років. Моделі одягу бренда MORGAN вирізняються жіночністю і тонкістю силуетів. 1988 року у французькій столиці був відкритий перший фірмовий магазин MORGAN, у якому продавалася одяг і аксесуари цієї модної марки, а вже за три роки був відкритий перший магазин MORGAN за кордоном. Ось уже майже 15 років, як модний бренд Morgan зайняв своє місце у світі моди. Компанія позиціює свій одяг як якісний, модний і доступний.Дизайнери MORGAN постійно тримають руку на пульсі: уважно стежать за модними віяннями та новими тенденціями, відвідують Тижні моди. Ось уже майже 30 років одяг MORGAN вибирають молоді жінки, які хочуть бути в тренді за будь-яких обставин, але водночас залишатися жіночними.
У наші дні компанія MORGAN відкрила майже шість сотень фірмових магазинів у понад 50 країнах, не рахуючи велику кількість мультибрендових магазинів, у яких також можна придбати одяг цієї торгової марки. А 12 років тому в Парижі був відкритий найбільший магазин MORGAN, загальною площею понад 800 кв. м. Головний офіс, як і виробництво модного бренда MORGAN, розташований у столиці Франції.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Утеплювач:
Акрил Вовна

Схожі товари