Всі категорії
Додати товар

Пальто, альпака лама, розмір 54

3880 грн
Опис

Красиве ,мягенькое,приємне до тіла ,дуже тепле,до мінусів можна вільно носити !!! Крім стількох переваг ,пальто дуже красиво виглядає на будь-якій фігурі і при будь-якому зростанні ,підходить для різних вікових категорій ,виглядає гідно!!! Виглядає шикарно буквально з будь взуттям ,і з кросовками і з каблуком !! Просто не замінима річ у гардеробі кожної модниці😘 Прати таку річ бажано при температурі 30 градусів ,не більше,після прання таке ж мягенькое,не скочується,не зменшується в розмірах !!! ДАНА МОДЕЛЬ У РОЗМІРАХ 48,50,52,54 УВАГУ ⚠️⚠️⚠️ВАЖЛИВО❗ ВИМІРІВ НЕМАЄ ❌ РОЗМІР ЧІТКО ПІДБИРАЄМО ЗА ВИМІРАМИ ВАШОГО ТІЛА ‼️‼️‼️ НАЯВНІСТЬ РАЗМЕРЧИКА БУДЬ ЛАСКА УТОЧНЮВАТИ ТІЛЬКИ ЯКЩО МАЄТЕ НАМІР КУПУВАТИ ВІДРАЗУ ⚠️⚠️⚠️ ЯКІСТЬ ЛЮКС, ДОРОГА ФУРНІТУРА. ВИРОБНИЦТВО ІТАЛІЯ. ПЕРЕКОНЛИВЕ ПРОХАННЯ, НЕ ПЛУТАЙТЕ БУДЬ ЛАСКА З КИТАЙСЬКОЮ ПІДРОБКОЮ У НИХ ЗОВСІМ ІНШИЙ СКЛАД ТАК І НА ДОТИК ВОНИ ЗОВСІМ РІЗНІ! ТРОХИ ПРО МАТЕРІАЛІ 😘😀 АЛЬПАКА: порівняно з вовною вівці, волокна альпаки в 3 рази міцніше і в 7 разів тепліше. Кроме того, она выделяется повышенной легкостью и долговечностью. По своему строению альпаки шерсть гладкая, поэтому изделия из нее очень мягкие и при соприкосновении с телом человека не вызывают дискомфорта.
Шерстяная одежда из шерсти альпака – это не только теплая одежда, это, прежде всего, знак качества, а также акцент на изысканном вкусе и стиле.
Волокна Альпака прямые, не скрипучие и отличаются чрезвычайным богатством и шелковистостью с тонким блеском. ПОДОБНЫЕ КАЧЕСТВА НЕ ВСТРЕЧАЮТСЯ НИ В ОДНОМ ДРУГОМ ВИДЕ МЕХА!!!

УВ ПОКУПАТЕЛИ НАЛОЖЕННОГО И ВОЗВРАТА НЕТ ❌❌❌

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Бузковий
Розмір:
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
  • 46/3XL/54
Матеріал:
Утеплювач:
Хутро Вовна

Схожі товари