Всі категорії
Додати товар

Зимова парка червона

1700 грн -12% 1499 грн
Опис

Зимова парка, червоного кольору (не зовсім вдалося його передати на фото, він не має такого малинового відтінку, швидше ближче до червоного фірмового кольору Феррарі). Це варіація на тему парки Cаnаdа Gооse, проте варіація настільки невибаглива, що навряд чи когось зможе обманути.

Купувалася для жінки, але взагалі вона унісекс. Носилася, має невеликі сліди носіння (див. 3 останні фото), в хімчистці сказали, що почистити її вони можуть, проте це, швидше за все, пошкодить водовідштовхуючий шар. Тому не чистила, хай вже новий власник вирішує, носити як є чи чистити. Я б носила, як є.

Всередині - пух білої качки, інформації про щільність набивки немає, проте куртка важка (думаю, там не тільки пух, а й перо) та дуже тепла. Причина продажу - збільшення розміру, носити її не можу, парка тільки місце в шафі займає. Парка також добре тримає вітер, не пропускає його.

Тканина підкладки доволі жорстка, не особливо приємна на дотик. Попереджаю, бо для деяких це важливо. Всередині є утяжка по талії. Низ настрочено, щоб і там була утяжка, але її не було від початку. "Блискавка" пластикова, двустороння. Попід та поверх "блискавки" - клапани від вітру. Капюшон відстібається. По краю капюшона було хутро системи "мексиканський тушкан", негарне, тож викинула. Сам капюшон доволі плотний, із затяжками по боках та липучками, добре тримається на голові.

Кишені: 2 на рівні грудей, дві ближче до стегон, не утеплені. Всередині на лівій полочці ще одна кишені, зроблена доволі незграбно, проте має "блискавку", тож годиться для зберігання важливих речей.

Рукава мають в'язані манжети, поверх них ще можна додатково витягати верхню тканину (див. фото 7), захистить від вітру.

Розмір: купувався на розмір М і на зріст 168 см. Навряд чи підійде на вищий зріст: навіть на цей талія була вище потрібного сантиметри на 2. Заміри (всі заміри зроблені ззовні парки): між пахвами (підмишками) - 61 см, довжина по спинці - 83 см, довжина рукава по внутрішньому шву - 51 см.

Загалом це тепла парка, й підійде в першу чергу тим людям чи для тих випадків, коли зовнішній вигляд не є першим пріоритетом.

В Києві можлива зустріч (метр Печерська), також пересилаю.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Комбіновані з бавовною
Утеплювач:
Натуральний пух Пух+перо
Сезон:
Зима
Принт:
Без принту
Продавець
gelat...
gelatoallampone
Київ
38% виконаних замовлень
Була

Схожі товари