Всі категорії
Додати товар

Практична курточка/параса кольору хакі з капюшоном популярного бренда khujo

899 грн
Опис

Khujo — це популярний британський бренд, що пропонує прекрасний одяг у сучасному стилі. Історія Khujo почалася 1996 року. Автор марки на ім'я Бек був простим мандрівником без початкового капіталу. «А чому б нам не шити ці стильні куртки, які мають такий крутий вигляд у старих фільмах?» - Спитував себе один молодий англійець, пристрасний мандрівник, який на той час встиг об'їздити весь світ. Але бренд розвивався успішно, ентузіазму бракувало, і в результаті бренд Khujo розповсюджувався безліччю торгових точок усього світу. 2009 року він вперше випустив колекцію повного спектра.
Бренд Khujo — це не просто «хорошики», призначені тільки для продажу. Це філософія: одяг має бути зручним, стильним, крутим, незабутнім, рідкісним. Сьогодні Khujo — розкручена марка, популярна в багатьох європейських країнах.
Практична курточка/параса кольору хакі з капюшоном популярного бренда Khujo. Комфортна жіноча куртка Khujo створена спеціально для теплої зимової погоди. Застібається на блискавку та кнопки під потайною планкою та має приталений акуратний крій. Наявність подвійного капюшона на шнурку та теплі еластичні манжети на рукавах додатково зберігають тепло всередині виробу. Всередині — приємна на дотик підкладка з бавовни та поліестеру. Зручні бічні кишені на кнопках вмістять різноманітні корисні дрібнички. Капюшон вільного крою забезпечує захист від холоду та несприятливих погодних умов.
Розмір вказаний M (найкраще орієнтуватися за вимірами)
Рукав 67 см
Плечі 41 см
ПОГ 49 см
Довжина 67 см
Склад:
70% Cotton 30% Nylon / 65% Polyester 35% Cotton / 100% Polyester
Доставка:
рада привітувати вас у магазині 🐼білий умка🐼👚👙🧣🧤🧥🧦👔👕👗🥼👜🥿👟👢👠🥾🛍🛍🛍
Записуйтеся на оновлення 👀👀👀👁👁👋
постійним клієнтам знижки 🍓🍬%%%

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Хакі
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Матеріал:
Комбіновані з бавовною
Утеплювач:
Поліестер

Схожі товари