Всі категорії
Додати товар

Новий жакет коричневий тонка вовна 'van laack' 52р

5000 грн

розпродаж до 18 Травень

4000 грн
Опис

VAN LAACK — ЛЕГЕНДАРНИЙ НЕМЕЦОКИЙ БРЕНД З ШВИДКЕ 140-ЛІТНЕЙ ІСТОРІЄЮ.

Жакет новий в ідеальному стані, але без бирок. Тканина тонка (400 грамів), м'яка, струмлива, темно-коричневого (шоколадного) з відливом кольору. Приталений фасон, вшиті підплічники з тонкого поролону, ручна спущена на краях деталей, 2 врізні кишені з клапанами, ручні петлі, рогові ґудзики, на підкладці в тон.

Склад: 100% шерсть; підкладка: 100% віскоза

На оф сайті подібні жакети стоять 500

Мерки (на бирці UK18):

плечі 45 см
НОГ 56 см
ПОТ 51 см
низ 56 см
рукав 63 см
довжина 55 см

Van Laack — найстаріша німецька марка, що випускає одяг класу люкс. Стиль van Laack — це діловий етикет, втілений в елегантних сорочках. Сорочка від van Laack — це не тільки прояв ідеального смаку, але й ні з чим не порівнянніші відчуття.
Засновник марки Генрі Ван Лаак мав просту мрію — створити найвишуканішу чоловічу сорочку. Сьогодні шанувальники марки van Laack, яка представлена у понад 56 країнах світу, підтверджують — йому це вдалося.
1920-ті роки елегантні чоловічі сорочки з монограмою van Laack вважалися невіддільним атрибутом туалету респектабельного чоловіка. Історичні традиції марки досі відбивають унікальний почерк van Laack — безпрецедентну увагу до деталей і фірмовий ґудзик із трьома дірочками, придумана засновником ще приблизно століття тому.
Зустріти когось у точно такій самій сорочці досить важко, адже накладки кожного виробу обмежені. За рік van Laack розробляє до 16 тисяч варіантів сорочок. На виготовлення однієї сорочки йде приблизно вісім годин. Щоб ще більше підкреслити ексклюзивність сорочки індивідуального пошиття, van Laack пропонує послугу з вишивання особистих ініціатив.
Тонка ручна робота — основа філософії марки. Фірмова бавовна для виготовлення вирощується в Південній Кароліні. Викрійка — виключно ручної роботи, в один шар тканини. Манжети van Laack також робляться вручну. На кожну петлю припадає від 180 до 195 стібків. Ґудзики — з рідкісного сорту перламутру — маркасарського — і пришивають на спідній ніжці. Але особлива гордість van Laack — крій коміра на стійці, комфортний і неймовірно м'який. Кожна деталь прошиється красивим бісерним швом, що має 8 стібків у сантиметрі.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 42/XL/50
Матеріал:
Продавець
solov...
V.I.P.
Супер-продавець
Павлоград
98% виконаних замовлень
Був

Схожі товари