Всі категорії
Додати товар

One step білий лляний жакет

750 грн
Опис

Розкішний лляний жакет від One Step - це відома у світі prêt-à-porter марка жіночого одягу.  Вона входить до великої французької групи «Zannier».  Створено марку 1995 року. ONE STEP пропонує нам молодіжний одяг, у якому модні яскраві принти чудово гармонують із приглушеними відтінками. Одяг ONE STEP - це мікс стилів і силуетів. Це типовий паризький шик із  неоромантизмом, яскравий і зручний одяг для сучасних дівчат, які не бояться виражати себе.
При створенні моделей використовуються найкращі натуральні тканини: тонкий льон, натуральна шкіра, денім.
Жакет виготовлено з тонкого якісного льону. Приталений силует. Двобортна застібка на ґудзики. По боках знизу дві внутрішні кишені з клапанами.Зона спини декорована защіпами. Дрібні елементи (верх клапанів, вставки біля планки спереду) виготовлені зі 100% бавовни.
Розмір 44
груди 54 см
талія 46 см
стегна 55 см
рукав 70 см
довжина виробу 64 см
плечі 43-44 см
Буде ще багато фірмових речей. Підписуйтесь! Майте на увазі, що поки ви додаєте товар в ''обране'', хтось його вже купує. І ви можете втратити свій шанс придбати річ, що сподобалась. Дешевше купувати відразу кілька речей-таким чином ви заощаджуєте на доставці. При купівлі п'яти і більше речей та оплати на карту продавцю відразу - доставка безкоштовна. Вдалих і приємних покупок!
14.08.23

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 44/XXL/52
  • 42/XL/50
Матеріал:
Продавець
tatya...
tatyana.nagula
Супер-продавець
Рівне
90% виконаних замовлень
Була

Схожі товари