Всі категорії
Додати товар

Geiger трикотажний жакет

1500 грн
Опис

Розкішний теплий трикотажний жакет з вірджинської вовни від GEIGER (Гайгер) - провідний австрійський бренд одягу преміум-класу.  Винятково висока якість виконання, колосальне різноманіття та увага до найдрібніших деталей — ось що відрізняє одяг цієї відомої австрійської марки.
Одяг GEIGER практичний і продуманий до дрібниць.  Стиль, що існує поза часом, натуральні волокна та екологічно чисті процеси виготовлення роблять цю марку унікальною.  Geiger – це одяг для розбірливої ​​жінки, яка цінує поєднання високого рівня творчості та
передових технологій.
Основний напрямок – виробництво трикотажу та самобутнього елегантного валеного одягу з вовни.
Трикотажні тканини Geiger традиційні для альпійського регіону.  Австрійські інженери розробили інноваційний процес виробництва тканин.  За це Geiger отримав нагороду від уряду Тіроль.
Трикотаж товстий, щільний,  добре тримає форму.
Асиметрична застібка на ґудзики розташована спереду. По боках дві внутрішні кишені . Жакет приталеного силуету, має пояс.  Виріб без підкладки.
Жакет не носили.
Розмір 38
грудей 45-47 см
талія 40-42 см
стегна 49-51 см
рукав 64-56 см
довжина виробу 60 см
плечі 38 см
Буде ще багато фірмових речей.  Підписуйтесь!  Майте на увазі, що поки ви додаєте товар у "вибране" хтось його вже купує. І ви можете упустити свій шанс придбати річ, що сподобалася.  Дешевше купувати відразу кілька речей-таким ви заощаджуєте на доставці.  При купівлі п'яти та більше речей та оплати на карту продавцю одразу – доставка безкоштовна.  Вдалих і приємних покупок!
24.11.2023

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Трикотаж Вовна
Продавець
tatya...
tatyana.nagula
Супер-продавець
Рівне
91% виконаних замовлень
Була

Схожі товари