Всі категорії
Додати товар

Жакет джинсовий світлий хакі *french connection*44р

800 грн
Опис

Жакет в ідеальному стані. Денім щільний, але м'який, колір світло-зелений хакі з ефектом поношеності, який ніби вилінів. Фасон піджачний приталений. Всі внутрішні шви акуратно оброблені тасьмою, ззаду шліц.

На оф. сайті подібні стоять 140 м

Склад: 100% бавовна

Мерки (на бирці UK10):
плечі — 35
ПОГ — 46
ПОТ - 40
низ — 48
рукав - 67
довжина — 62
шліц — 13

Бренд French Connection (Великобританія) представляє авангард вуличної англійської моди, щось у стилі "Карти, Гроші, Два дула". І дійсно, цей культовий бренд є однією з найвідоміших і найшанованіших марок Великобританії.

Бренд French Connection, заснований 1972 року, виробляє стильний чоловічий і жіночий одяг і аксесуари, орієнтований переважно на молодіжну аудиторію від 18 до 35 років. "Мода — наш бізнес" — ці слова засновника компанії Стівена Маркса залишаються девізом компанії донині.

French Connection має чітку концепцію, побудовану на стильності та привабливості кожної речі. Бізнес French Connection ґрунтується на задоволенні потреб молодих людей, які прагнуть до моди в оригінальному, несхожому на іншому одязі. Цей одяг ніколи не залишить вас байдужими! Сміливий та інтелектуальний дизайн виділяє цей бренд серед інших масових марок

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Хакі
  • Бежевий
Розмір:
  • 36/S/44
Матеріал:
Джинс Бавовна

Схожі товари