Всі категорії
Додати товар

Стильний жакет на блискавці неординарного бренду із швеції monki.

238 грн
Опис

Стильний жакет на блискавці неординарного бренду із Швеції Monki.
Оригінальний чорний жакет із щільної тканини, що злегка тягнеться. Укорочені рукави 3/4 та застібка-блискавка. Виріз красивої округлої форми. Баска на талії додає образу вишуканості.
Такий жакет чудово доповнить будь-який образ, як у класичному, так і в повсякденному стилі. Відмінно поєднується з різноманітними забарвленнями одягу, як темних, так і світлих відтінків.

Розмір М.
-довжина 59
-плечі 39,5
-пог 49
-рукав 48

Склад:
98% поліестер
2% еластан

Модний бренд Monki родом із Швеції. Він створений для представниць прекрасної статі, які прагнуть висловити свою індивідуальність за допомогою оригінального одягу. Яскраві принти, графіка та ексклюзивний декор є візитною карткою шведського бренду. У Monki проглядаються лінії урбаністичних тенденцій, залишаючи в одязі легкий стиль. Скандинавський бренд Monki відображає останні напрямки світу моди, які припадуть до смаку тим, хто бажає створити свій індивідуальний стиль.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Поліестер Еластан
Сезон:

Схожі товари