Всі категорії
Додати товар

Високої німецької якості класичний жакет бренду з німеччини more & more

329 грн
Опис

Високої німецької якості класичний жакет бренду з Німеччини More & More
Модель з коміром із лацканами, довгими рукавами, трьома накладними кишенями, шліцею ззаду та застібкою на ґудзик спереду. Рукави доповнені замшевими налокітниками. Завдяки приталеному крою цей піджак підкреслить всі переваги Вашої фігури. Виконаний з комфортної вовняної тканини з додаваням акрилу та поліестеру
.Ідеальне рішення для ділового образу. Поєднуйте цей жакет зі спідницями та штанами і Ви отримаєте відмінний модний look. Будьте завжди у тренді!

Розмір L.
-довжина 55
-плечі 41
-пог 48
-пот 42
-рукав 62

Склад:
40% вовна
50% поліестер
10% акрил

Біля джерел створення бренду знаходиться німець Карл-Хайнц Мор. Саме з його ім'ям пов'язана назва марки. Популярність товари More & More набували повільно, але впевнено.Перший магазин торгової марки More & More був відкритий 1984-го року в Мюнхені. Спочатку було завойовано ринок самої Німеччини. Одяг у стилі сучасної класики став бажаним для німкені будь-якого віку
А 1996-го року товари бренду More & More побачила Європа. На початку нового тисячоліття марка почала працювати за системою франчайзингу. Новий бізнес-курс сприяв стрімкому розширенню мережі магазинів More & More. Сьогодні фірмовий стиль марки знайомий модницям понад 35 країн світу.
Колекції німецького виробника продаються у 30 власних магазинах Німеччини. А за кордоном товар модної марки реалізують понад 200 монобрендових бутиків та мультибрендових торгових центрів.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 40/L/48
  • 38/M/46
Матеріал:
Жакард Поліестер Вовна
Сезон:

Схожі товари