Всі категорії
Додати товар

Екстравагантний жакет преміального бренду з німеччини marc cain

525 грн
Опис

Екстравагантний жакет преміального бренду з Німеччини Marc Cain. Стан нової речі, сток.
Елегантний однобортний жакет у класичному стилі чудово доповнить ваш гардероб. Має відкладний комір з лацканами, прорізні кишені з боків і застібається на один гудзик.Жакет максимально зручний та підкреслює індивідуальність власниці за допомогою оригінальних сітчатих вставок. З боків - дві врізні кишені з клапанами. Жакет на підкладці, виготовлений із комфортної змішаної тканини.
Завдяки приталеному крою цей жаке підкреслить всі переваги Вашої фігури. Ідеальне рішення для ділового образу. Поєднуйте цей жакет зі спідницями та брюками і Ви отримаєте відмінний модний look. Будьте завжди у тренді!

Розмір XL.
-довжина 61
-плечі 43
-пог 48
- рукав 60.5

Cклад:
70% бавовна
30% нейлон

Marc Cain – бренд преміального одягу родом з Німеччини, який відрізняється комплексним підходом, що виражається у поєднанні різних елементів, заснований у 1973 році Хельмутом Шлоттерером. Філософія бренду - це протиріччя, що створюють унікальний образ. У бренді представлено кілька ліній, кожна з яких відрізняється своїми характерними рисами, тому серед колекцій можна легко знайти речі для створення образу на будь-який випадок: від важливих переговорів до гучних вечірок. Marc Cain створює одяг лише з високоякісних тканин: шовк, шкіра, замша, вовна - особливу увагу приділяє інноваційним способам обробки тканин, завдяки якому одяг дуже легко доглядати вдома.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
Матеріал:
Поліамід Бавовна
Сезон:

Схожі товари