Всі категорії
Додати товар

Естетичний піджак якісного складу(вовна+бавовна) класу люкс італійського бренду dolce & gabbanа

459 грн
Опис

Естетичний піджак якісного складу(вовна+бавовна) класу люкс італійського бренду Dolce & Gabbanа.
Жакет жіночий подовжений, на підкладці, напівприлеглого силуету з центральною бортовою застібкою на гудзики до лінії перегину лацкана. Спереду рельєфні шви від плечового шва, відрізний бочок та кишеня з клапаном. Рукав втачний, двошовний, по низу рукава оброблено шліцею на петлі-гудзики. Комір піджачного типу. Завдяки приталеному крою цей піджак підкреслить всі переваги Вашої фігури. Виконаний з комфортної натуральної тканини-вовни та бавовни.
Такий піджак буде безпрограшним варіантом для робочих буднів чи офіційних зустрічей

Розмір L.
-довжина 64
- плечі 41
-пог 49
-пот 43
- рукав 65

Склад:
65% вовна
35% бавовна

Dolce & Gabbana (Дольче та Габбана) — італійський будинок моди класу люкс, заснований талановитими модельєрами Доменіко Дольче та Стефано Габбана. Лінія Dolce&Gabbana — елітний одяг та аксесуари, виконані у відносно строгому стилі відповідно до довготривалих модних трендів. У рамках цієї лінії компанія також випускає окуляри, жіночі сумочки, годинник і косметику.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:
Бавовна Вовна
Сезон:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?