Всі категорії
Додати товар

Ashley brooke дизайнерський ефектний кардиган піджак жакет блейзер вовняний, вінтаж

320 грн
Опис

Дизайнерський ефектний кардиган, піджак, жакет, блейзер вовняний від німецьких дизайнерів Аshley Brooke.
*Ashley Brooke (Ешлі Брук) — досить швидко набув популярності завдяки високій якості виробів, вишуканому стилю й бездоганному зовнішньому вигляду. Має солідний список зоряних клієнтів, які з гордістю демонструють свій гардероб із логотипом від Ashley Brooke на червоних килимових доріжках, світських вечірках. За основу німецькі дизайнери взяли ніколи не старіє й не виходить із моди класичний стиль. Дизайнери Ashley Brooke створили просто унікальну колекцію розкішного вбрання. Так що, хай куди б ви пішли, жіночий одяг від Ashley Brooke зробить ваш образ чарівним, ефектним і просто незабутнім, він підкреслить ваші переваги, яскраву індивідуальність і унікальний, неповторний стиль.
*Модель прямого крою, подовжений, застібка спереду — перламутрові ґудзики, потаємні бічні глибокі та зручні кишені, прикрашений дуже гарною аплікацією на полицях, V-подібний виріз коміра. Це пряма та лаконічна модель, що сидить на фігурі. У ній підплічник злегка довший за лінії плеча, що надає строгості та витонченості.
*Подивіться на шикарний склад: 70% вовна, 20% поліамід, 10% віскоза. Натуральна основа з додаванням поліаміду, який не дає виробу втратити форму.
*Розмір вказаний 36/10/42 — це М, але орієнтуйтеся за вимірами: НОГ за проймами 52 см, НОТ 43 см, довжина від плеча 75 см, рукав 59 см, плечі 48 см, є підплічники — що вдало тримають форму.
*Сстанок чудовий, нюансів і дефектів немає

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Сірий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Віскоза Поліамід Вовна

Схожі товари