Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

Схожі товари

Save the queen двосторонній жакет

890 грн -16% 750 грн
Опис

Оригінальний дизайнерський двосторонній трикотажний жакет від SAVE THE QUEEN-  входить до корпорації Marco Fantini srl.  Пошиття виключно в Італії.
  Бренд було створено в 1999 році підприємцем Марко Фантіні та його дружиною Оленою. Після першої участі  на торговій виставці в Парижі бренд отримує популярність у світовому масштабі.  "100% Made in Italy" - це особистий секрет успіху Марко Фантіні.  Все, що марка реалізує на світовому ринку моди є еталоном італійського стилю та якості.  Концепція «100% Made in Italy» — це талант, культура, елегантність, майстерність, інноваційні досягнення та увага до деталей.  Це неперевершене поєднання естетичних та технічних якостей продукції. Марко Фантіні перетворив свою історію на невелику галерею шедеврів прет-а-порте.
Жакет виготовлено зі  щільного двостороннього трикотажного  полотна . На одну сторону жакет має синій колір , на другу- чорний. На обидві сторони нанесено абстрактний малюнок. На синьому варіанті  малюнок виглядає як сіліконова аплікація. Асиметрична роз'ємна застібка-блискавка розташована спереду. На рукавах знизу також застібки-блискавки.
Приталений силует.  Перед довший за спинку. На спині з-під коміру-стійки звисає фірмове металеве кільце з викарбованою на ньому назвою бренду. Бірки зрізані. Можу припустити,  що до складу входить віскоза (дуже приємний на дотик трикотаж). В розмірі орієнтуйтесь по замірах.
груди 47-51 см
талія 42-44 см
стегна 44-47 см
рукав  56,5 см
довжина виробу 50-52 см (перед довший)
плечі 41-44 см
Буде ще багато фірмових речей.  Підписуйтесь!
Майте на увазі, що поки ви додаєте товар в ''обране'', хтось його вже купує. І ви можете втратити свій шанс придбати річ, що сподобалася.
Дешевше купувати відразу кілька речей-таким чином ви заощаджуєте на доставці.
При купівлі п'яти і більше речей та оплаті на карту продавцю відразу - доставка безкоштовна.
Вдалих і приємних покупок!22.02.24

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Синій
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Віскоза Трикотаж
Продавець
tatya...
tatyana.nagula
Супер-продавець
Рівне
91% виконаних замовлень
Була