Всі категорії
Додати товар

Високоякісний 100% лляний блейзер французького бренду класу люкс marie philippe

399 грн
Опис

Високоякісний 100% лляний блейзер французького бренду класу люкс Marie Philippe.
Це не просто практичний, але і досить яскравий елемент вашого образу. Він урізноманітнить строгий дрес-код, внесе в нього новизну та ексклюзивну родзинку. Багато цікавих поєднань цієї речі з іншими видами одягу допоможуть вам експериментувати з різними луками.
Модель приталеного силуету на підкладці. Має відкладний комір з лацканами і застібається на два гудзики.Виріб доповнений кишенями з клапанами. Як декор виступає контрастний декоративний рядок.Жакет дуже зручний, не сковує руху.Виконаний з комфортного натурального 100% лляного полотна.Тканину льон можна назвати своєрідним подарунком природи людству. Вона натуральна та екологічна і має безліч корисних властивостей. Натуральний льон – єдиний матеріал, який здатний охолоджувати навіть у найсильнішу спеку.
З цим жакетом ви зможете створювати елегантні та ефектні повсякденні образи.

Розмір L.
-довжина 60
-плечі 42
-пог 50
-рукав 61
-пот 44
-поб 50

Склад:
100% льон

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?