Всі категорії
Додати товар

Elisa cavaletti гламурний жакет

750 грн
Опис

Ексклюзивний гламурний трикотажний жакет від Elisa Cavaletti - люксовий бренд жіночого одягу, що втілює найвищий рівень майстерності італійських дизайнерів та модельєрів.
Марка Elisa Cavaletti створена для жінок, які цінують комфорт, зручність і творчий підхід до створення одягу.  Повітряність, легкість, гнучкість, витонченість – основні риси образу Elisa Cavaletti.
Одяг бренду люблять молоді дівчата та жінки, які обирають яскравий італійський стиль.  Лекала та посадка адаптовані під кожен розмір.  Основні текстильні складові виробів Elisa Cavaletti - бавовна, льон, віскоза, вовна, які дозволяють шкірі «дихати» та почуватися комфортно.
Жакет виготовлено з бавовняного трикотажу середньої щільності. Застібка- планка розташована спереду на три гудзики ручної роботи. На грудях напівпрозорі кишені. Жакет щедро декорований вишивкою тасьмою, аплікаціями з сітки та кристалами Сваровські. 
Розмір L
груди 51-54 см
талія 45-46 см
рукав 64 см
довжина виробу 45-48 см
(перед довший)
плечі 42-45 см
Буде ще багато фірмових речей. Підписуйтесь! Майте на увазі, що поки ви додаєте товар в "вибране ", хтось  його вже купує.І ви можете втратити свій шанс придбати вподобану річ. Дешевше купувати відразу декілька речей-таким чином ви заощаджуєте на доставці.При купівлі п'яти і більше речей доставка безкоштовна. Вдалих і приємних покупок!
15.03.24

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:
Бавовна Еластан
Продавець
tatya...
tatyana.nagula
Супер-продавець
Рівне
91% виконаних замовлень
Була

Схожі товари