Всі категорії
Додати товар

Sportalm ошатна куртка-піджак

1400 грн
Опис

Неймовірної краси ошатна біла куртка - піджак від популярного австрійського бренду Sportalm, який вважається найкращим брендом з виробництва елітного спортивного та гірськолижного одягу класу люкс.  Ексклюзивні  речі від бренду Sportalm відносяться до дорогих статусних речей, які створюють відомі дизайнери.  Компанія Sportalm спеціально замовляє біо-бавовну для виробництва одягу, також використовується натуральне пісцове хутро.  Окрасою багатьох моделей є вишивка, стильні принти, дорога фурнітура, елементи декору та інші чудові аксесуари.  Бренд став законодавцем спортивної моди.
Піджак приталеного силуету. Тканина середньої щільності, гладенька, дуже приємна на дотик (типу плащівки). Застібка спереду по центру на три брендовані ґудзики.
Витончені вигини жіночого тіла додатково підкреслені декоративними строчками.
По боках знизу ледь помітні внутрішні кишені,  що заховалися в грудних виточках. Спинка декорована вишивкою,  по центру якої розташована металева пластина з назвою бренду. На лівому рукаві фірмова нашивка з назвою бренду. Виріб на підкладці. Бірка зі складом матеріалу зрізана.
Розмір 36
груди 45-47 см
талія 39-40 см
стегна 49-50 см
рукав 62,5 см
довжина виробу 59-61 см (перед довший)
плечі 39-39,5 см
Буде ще багато фірмових речей.  Підписуйтесь!
Майте на увазі, що поки ви додаєте товар в ''обране'', хтось його вже купує. І ви можете втратити свій шанс придбати річ, що сподобалася.
Дешевше купувати відразу кілька речей-таким чином ви заощаджуєте на доставці.
При купівлі п'яти і більше речей та оплаті на карту продавцю відразу - доставка безкоштовна.
Вдалих і приємних покупок!
17.03.24

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 36/S/44
Продавець
tatya...
tatyana.nagula
Супер-продавець
Рівне
90% виконаних замовлень
Була

Схожі товари