Всі категорії
Додати товар

Стильний якісний 100% лляний жакет голландської марки для модниць bandolera

336 грн
Опис

Стильний якісний 100% лляний жакет голландської марки для модниць Bandolera.
Жакет відрізняється оригінальним рішенням: укороченого крою, імітацією кишень із застібкою на блискавку, манжети на блискавці.Виконаний з натурального лляного полотна. Тканину льон можна назвати своєрідним подарунком природи людству. Вона натуральна та екологічна і має безліч корисних властивостей. Натуральний льон – єдиний матеріал, який здатний охолоджувати навіть у найсильнішу спеку.
Це не просто практичний, але досить яскравий, насиченого салатового кольору, елемент вашого образу. Він урізноманітнить ваш гардероб, внесе в нього новизну та ексклюзивну родзинку. Багато цікавих поєднань цієї речі з іншими видами одягу допоможуть вам експериментувати з різними луками.

Розмір L.
-плечі 40
-пог 53
-пот 46
-рукав 63

Склад:
100% льон

Якісні та стильні пропозиції від Bandolera відрізняються оригінальними рішеннями. Голландська марка Bandolera вже зуміла проявити себе серед багатьох модниць.
Сьогодні Bandolera одяг підкорив більше 25 країн світу і це твердження їй присвоєно цілком виправдано. Ці складові ідеально поєднуються між собою і тим самим радують жінок яскравим художнім оздобленням. У моделях даного рівня ідеально поєднуються стильність і жіночність. Те саме можна сказати і про оригінальність і повсякденність. У моделях даного рівня кожна модниця витончена, а практичність, це вимога до кожної моделі. У кожній моделі є романтичний стиль, він грайливий, простий і функціональний.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Зелений
  • Салатовий
Розмір:
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Матеріал:

Схожі товари