Всі категорії
Додати товар

Елегантний стильний жакет у смужку від преміального red valentino, розмір іт 40, укр 42-44

1499 грн
Опис

"Та коли йдеться про вечірні плаття і вишукане ділове вбрання, серед перших асоціацій спливає ім'я Валентино. Валентино Гараані — дійсно культовий персонаж у світі моди. Успіх італійця не був блискавичним, але ще раз довів, що прагнення прикрасити світ навколо незмінно призводить до успіху.
Молодіжний бренд Red Valentino, створений 2003 року, навряд чи становитиме конкуренцію своєму знаменитому літньому брату. Але він продовжує найкращі традиції модного дому Valentino, керуючись слоганом, закладеним у його назві, — Romantic. Eccentric. Dress."
Класний елегантний стильний жакет, гарантуючи, що вінтаж. З огляду на все — й разу не наділий (відповідно за внутрішніми прапорцями й жодна кишеня не розшита).
Красиве поєднання — смужки шоколадного та бежевого кольору. Тканина візуально схожа на атлас, у складі бавовна та віскоза. Зверніть увагу, як акуратно припасована смужка на стику кишень і швів (фото 7,8).
Англійський комір. Застібається на 1 ґудзик у зоні талії. Спереду три кишені — одна прорізна зліва на лінії грудей і дві горизонтальні прорізні під клапанами трохи нижче лінії талії. Ззаду шліц. На підкладці.
Розмір вказаний італійський — 40, це укр — 42, на фото одягне на манекен розміру — 44, сидить чудово! У будь-якому разіgress орієнтуватися за вимірами!
Заміри виробу в нерозтягнутому вигляді, см:
плечі 36,
пахви (приблизно дорівнює НОГ) 43,
ПОТ 39,
НОС (Замір роблять на відстані 65 см від плечового шва, якщо річ коротша, то по краю виробу) 53,
довжина 66,
довжина рукава 56 (суддя по всьому, рукав зовсім трохи укорочений, або на зріст до 165).
Об'єми манекена, см:
плечі 39,
ОГ 87,
ОТ 63
ОБ 90
Вирушаю Новою поштою або накладеним платежом (за умови оплати доставки в обидва кінці), або за передоплатою на карту Приват, Укріплого за передоплатою, Meest за передоплатою Продаю багато фірмових речей Airfield, Strenesse, Gerry Weber, Steilmann, Brax, Bonita, Basler, Frank Walder, Apanage, Olsen, Ulla Popken, Gardeur, Monari, Rabe, Guess, Hauber, Marks&Spencer, Concept K. Багато нових речей (з етикеткою) — можна на подарунок. Дивіться інші свої оголошення. Завдяки тому, що зазирнули:-)

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Коричневий
  • Бежевий
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 32/XXS/40
  • 36/S/44
Матеріал:
Віскоза Бавовна
Сезон:
Принт:

Схожі товари