Всі категорії
Додати товар

Стильна лляна куртка/піджак/жакет/ветровка теракотового кольору m&co. англія.

650 грн
Опис

Стильна лляна куртка/піджак/жакет/вітрівка теракотового кольору M&Co. Торгова марка M&Co була заснована в 1961 році братами, на прізвище McGeoch. До 2004 року компанія мала назву Mackays. Продукція, що випускається, популярна у всьому світі, тому кількість роздрібних магазинів M&Co постійно збільшується, зараз налічується близько трьохсот філій у світі. MandCo завоювала всесвітню любов і популярність спираючись насамперед на якість продукції, тому купуючи що-небудь ви платите тільки за товар! Так, одяг M&Co – це чудовий вибір для тих, хто бажає підкреслити свою унікальність, при цьому приховуючи всі можливі недоліки та виділяючи гарні деталі.
Преміальний склад тканини 52% льону та 48% віскози. Тканина міцна та щільна, приємна до тіла. Тканина не тягнеться та не електризується. Льон немов створений для літньої спеки. Тканина не схильна вбирати в себе забруднення та поширювати неприємні запахи. Сам по собі льон є гнітючим середовищем для розвитку бактерій та грибків. А прати його можна у звичайній автоматичній машинці або вручну, за допомогою простих миючих засобів. Льняний одяг добре відбиває ультрафіолетові промені. Віскоза нейтралізує мінуси льону. Союз двох популярних волокон виявляється краще з усіх боків. Комбінований матеріал не дає усадки при пранні. Він легкий, м’який, при цьому менше зминається, тому легше прасується, а, значить, завжди виглядає акуратно.

Куртка в стилі мілітарі (сафарі). Модниці ХХІ століття носять речі в стилі сафарі у міських невимушених комплектах. Секрет їх стилізації простий: розбавляти сафарі іншими стильовими напрямками. Адже ознакою сучасної моди є мікс різних, навіть протилежних за посилом і походженням речей. Зрозумілими компаньйонами для сафарі стануть спортивний, етнічний стилі, а також мінімалізм, діловий і кежуал (особливо одяг з деніму). Для сміливіших образів – гламур чи романтика.

Куртка класичного крою. Має комірець як у сорочки. На плечах "погони", які фіксуються на ґудзики. Довгі рукави на манжеті, застібка на великий ґудзик. Спереду 4 накладних кишені. Дві ніжні кишені застібаються на ґудзики. Застібка на великі ґудзики. Куртка має куліску з зав'язкою. В комплекті є один новий запасний ґудзик (на фото).
Ідеально сідає на розмір 16 UK або 44 EU

Стан новий, без паперової етикетки, без дефектів.
Розміри:
плечі спущені
довжина рукава 63 см
ширина рукава 11 см
манжета 5 см
груди 66 (132) см
загальна довжина 73 см

В магазині ще багато унікальних речей, в тому числі від люксових брендів https://shafa.ua/uk/member/nngoncharova.
Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Кораловий
Розмір:
  • 44/XXL/52
Матеріал:
Віскоза Льон
Сезон:
Принт:
Без принту

Схожі товари