Всі категорії
Додати товар

💖👍темно-синій діловий піджак, жакет у тонку смужку

275 грн
Опис

Класичний Елегантний Жакет у діловому стилі! Немазкий практичний колір (фото 1, відповідає максимально) Всеколи Актуальний принт у тонку смужку, яка створює контур і візуально стрункить фігуру! Акуратніше пошиття!
Чудова якість тканини! Матеріал Міцний, середньої щільності, дуже м'який і приємний на дотик (за тактильними відчуттями схожий на м'який щільний трикотаж) На Підкладці! Є невеликі підплічники, завдяки яким Жакет чудово тримає форму! Дві бічні кишені, закриті клапанами й одна невелика нагрудна (кишені ще зашиті) Верхня Абсолютно Чиста, Відпарена, Готова до носка!
СУСТОВЛЕННЯ ІДЕАЛЬНЕ!
П'ятен, дірочок і зачіпок Ні!
Зони ворота, пахв і манжетів без потертостей!
Єдиний незначний нюанс: бракує однієї ґудзики на лівому рукаві, можна зрізати одну з правого та буде запасна, на зовнішньому вигляді це ніяк не відіб'ється!
Спідниця-олівець і тонкий жовтий светрок теж у продажу!З Задоволенням Відповісну на всі цікаві Вас питання, Вишлю додаткові світлини, якщо потрібно із сантиметром, задавайте Будь ласка всі питання до покупки, Вік не Передбачений! Дивіться інші свої оголошення, Багато Гарних Якісних речей, купуючи кілька речей ГАРАНТОВАНА СКІДКА 🤗 ВІДПРЯМИ ПІСЛЯ ОПЛАТИ НАКАРТУ! Зміцнюй щодня, крім неділя, Новою, якщо встигаю цього ж дня або наступного!
Одягнений на манекен розміру М, 46 з параметрами 92-74-98, плечі 41
Заміри в застебнутому лежачи:
Плече 11
рукав 68
висота пройми 22
ширина між плечовими швами 40
ширина між пахв 46
ширина в зоні грудей 45
ширина в зоні талії 40
ширина в зоні стегон 48,5
довжина по спинці 62

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Матеріал:
Поліестер Бавовна Еластан
Стиль:
Класичний
Сезон:
Літо Осінь Весна Демісезон
Принт:

Схожі товари