Всі категорії
Додати товар

Жакет дизайнерський строкастий вовна букле'sheila de vries voor witteveen' 46-48р

1100 грн
Опис

Жакет в ідеальному стані (фактично новий, але на спинці на підкладці є два точкові ушкодження). Тканина букле, пухнаста (500 грамів), об'ємна дуже складного плетіння з різнобарвних ниток різної товщини з додаванням люрексу. Приталений фасон, дві прорізні кишені з клапанами (застрочені), поли різні донизу, краї лацканів і підлога необроблені, рукави з чорного трикотажу середньої щільності з розрізами на краях, можна підвертати на 4 см. Два металеві ґудзики в вінтажному стилі, ручні петлі, повністю на чорній атласній підкладці.

На сайті Witteveen жакет із бавовни стоїть 120 ю, жакети з цієї колекції стоили ~200

Склад: 44% акрил, 16% шерсть, 16% ПЕ, 15% поліамід, 9% бавовна; підкладка: ПЕ.
рукави 73% віскоза, 22% поліамід, 5% еластан; підкладка: ацетат.

Мерки (на бирці 38 по їх сітці для ОГ 92-98см):

плечі 41 см
НОГ 51 см
ПОТ 46 см
низ 50 см
рукав 63 см
довжина 58 см

Sheila de Vries — голландський модельєр, що впродовж багатьох років створив жіночу моду. Вона почала проєктувати одяг на професійному рівні 1974 року, а 1978 року відкрила свій власний магазин-студію в Амстердамі, де розробляє свої творіння за розмірами та за бажанням замовника. У 1980-х вона одягала ікони, як-от Джейн Фонд і Барбара Сінатра, і постачала колекції в універсмаг Saks Fifth Avenue і Neiman Marcus. Її стиль варіюється від повсякденного одягу до весільної моди та ділового одягу. Sheila de Vries також працює в Академії моди в Стамбулі, де регулярно проводить майстер-класи. З вересня 2011 року вона працює в студії Sheila&Gideon Collections, де тепер випускається також і чоловічий одяг, розроблений її сином YouTubeом.

2011 року на одному з її модних показів мер Амстердама подарував їй королівську стрічку лицаря Ордена Оранж-Насау, як знак визнання величезного впливу, що коренландська модна культура, отримала премію Музея моди 2011, тому що її проєкти створюють міст між країнами та культурами, у 2012 на Floating Fashion Week була оголошена голландським дизайнером року. З 2003 року вона постійний дизайнер принцеси Беатрикс. Вона пошила два своїх плаття для церемонії її догляду 30 квітня 2013 року.

Жакет з особливої дизайнерської колекції осені 2013 року: Sheila de Vries для Witteveen. Ця колекція жіночна та багата силуетом. Sheila de Vries і Witteveen — ідеальне поєднання. Witteveen фокусується на модній дорослій жінці, а Sheila de Vries вміє реалізувати побажання, коли справа доходить до стилю та форми, її почерк чітко відбитий у моделях, оздобленні та виборі тканини.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
  • Чорний
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Буклет Поліамід Поліестер Трикотаж Бавовна Вовна
Стиль:
Повсякденний
Сезон:
Літо Осінь Весна Демісезон
Принт:
Особливості крою:
Приталені
Продавець
solov...
V.I.P.
Супер-продавець
Павлоград
97% виконаних замовлень
Був

Схожі товари